Bondgenootschap sessie

Wanneer je meer gaat leven vanuit de waarheid van je hart, raak je dieper ingebed in het eenheidsbewustzijn. Hierdoor word je bewuster van de glans van alles wat leeft. Een kiezelsteen die je eerst een grijze muis vond, kan nu oplichten en de mooiste steen van de wereld voor je zijn. De kruiden in je tuin kunnen ineens veel krachtiger geuren. De bloemen in de bermen lijken ineens stralender van kleur. Vogels landen vlakbij je op een tak of bij je voeten. Ze zingen hun hoogste lied voor je. Dieren die je anders nooit zag, bezoeken je tuin of kruisen onverwacht je pad. Ook de mensen krijgen een stralender voorkomen. Al wat leeft licht op! 

De dieren gaan resoneren op je hogere hartfrequentie waardoor ze graag in je buurt komen. Gewoon omdat ze het aangenaam vinden om in je liefdevolle energie te vertoeven. Maar er is nog een reden waarom ze zich met je verbinden. Ze willen graag hun boodschap met je delen. Onze broeders uit het dierenrijk zijn er vanuit hun diepe dienstbaarheid op gericht ons te helpen her-inneren aan wie we zijn en aan wat we hier op Moede Aarde komen doen. Het dier is dan ook onze bondgenoot! Dieren dragen unieke bewustzijncodes die ze consequent iedere dag opnieuw, liefdevol en met veel geduld naar ons uitstralen. Wanneer je bereid bent naar hen te leren luisteren, kunnen ze je concrete sleutels aanreiken voor je eigen multidimensionale bewustwordingsproces.

De bondgenootschapsessie is ontstaan uit mijn bijzondere ervaringen met dieren en mijn verlangen een brug tussen hen en de mens te zijn. Elke dag opnieuw ben ik verbaasd en ontroerd door de weergaloze liefde en bereidheid die dieren hebben om ons mensen nabij te zijn bij het vormgeven van onze missie op Moeder Aarde! Dit wil ik graag met je delen.

Het doel van een sessie kan zijn:

  • De verlevendiging van het bondgenootschap dat tussen jou en het dierenrijk ligt.
  • Samen kijken naar de diepere betekenis die jij en je dier(en) voor elkaar hebben.
  • Ondersteuning bij ziekte of emotionele- of gedragsproblematiek bij je dieren (hierbij  zoeken we samen naar de mogelijk diepere reden en spiegels)
  • Ondersteuning, begeleiding en bemoediging in je taak als care-taker van de dieren
  • Bredere antwoorden vinden op het misbruik van het dierenrijk en sleutels om hier mee  om te gaan
  • Uitwisseling over de grote veranderingen die zich momenteel afspelen in het dierenrijk. In  het dier is de persoonlijkheidsakasha bekrachtigd. Het dier gaat zijn vrije wil ontplooien.  Hoe kunnen wij als mensen het dier nabij zijn op hun nieuw ingeslagen weg?

Je kunt deze sessie alleen doen of samen met een partner of vriend. Wanneer je een sessie wilt doen voor ondersteuning bij problemen met een dier, kan het een rijke ervaring zijn als het dier in de sessie aanwezig is. Het is echter niet noodzakelijk omdat ook op afstand een dier volledig ingebed is in een sessie en informatie kan uitwisselen.

Deze bondgenootschapsessie is voor iedereen die dieren een warm hart toedraagt, hun boodschap wil leren verstaan en bereid is in de spiegel te kijken die ze ons voor houden.

Een sessie duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.

De uitwisseling is 75 euro.

NB.: Ik benoem hier ook graag even de website van Robert Smiesing, een geweldige pionier op het gebied van alternatieve diergeneeskunde! 

Zijn healingtools voor dieren op basis van Chinese kruiden hebben hun werkzaamheid al achttien jaar bewezen! Ik heb zelf bij een huidallergie van een van mijn poezen met succes de Chinese kruiden Xie Tang en de groene leem reinigingskuur ingezet. De jeuk verdween na een paar dagen en de huid herstelde zich vrijwel direct. Ik zet ook de natuurlijke Flea Free vlooiendruppels in. Gif is niet meer nodig!

Er is ook een fantastisch 'Immunity complex' om je dier even een zetje te geven om zijn zelfgenezend vermogen weer op de rails te krijgen. Heel goed tijdens of na ziekte-processen!

Een bezoekje meer dan waard!

www.huisdierendokter.nl

Een lapjespoes als multidimensionaal zelf.

Het mysterie van wie onze huisdieren zijn, laat zich op het moment steeds dieper zien.

Ik heb hieronder een blog geplaatst over een intens verdrietige, maar tegelijk zo´n prachtige ervaring met een poes die bij mij is aan komen lopen.

Dieren spelen een essentiele rol in ons leven. Hoe meer wij hen in ons hart toe durven laten, hoe dieper wij onze eigen innerlijke schoonheid kunnen waarnemen. Dieren spiegelen continue onze goddelijke essentie. Hier onder het verhaal van Tender, een lapjespoes met een ongelooflijke boodschap! 

Anderhalf jaar geleden liep ze mijn leven binnen en mijn huis werd haar huis. Ze spiegelde een heerlijke lichtheid, onbevangen vreugde en ze stond haar mannetje wanneer ze haar ruimte moest beschermen. Ze was de tederheid zelf en had zo´n ontzettend mooi lijfje. Ik smolt wanneer ik in haar stralende zacht groengele ogen keek. Ik noemde haar Tender. Ze was een lapjespoes. Waar zij was, was ik. De band die we hadden was onzegbaar mooi en ging alles te boven wat ik ooit met een dier had ervaren.

Afgelopen dinsdag vond een buurvrouw Tender langs de kant van de weg. Ze was aangereden en op slag dood. Er kwam wat bloed uit haar neusje, maar och wat lag ze er mooi bij. Heel vredig en onaangedaan.

Ik haalde haar mand en droeg haar nog warme lijfje mijn huis binnen. Ik loeide als een gewonde wolf. Op persoonlijkheidsniveau was ik kapot en kon niet anders dan de pijn er laten zijn. Op een ander niveau probeerde ik met de ogen van de liefde te kijken naar deze vreselijke gebeurtenis.

Rauwe rouw en onzegbare verwondering wisselden elkaar af.

Nu op de derde dag na dat noodlottig moment besef ik dat Tender een parallel zelf van mij was. Zij is mij en ik ben haar. Zij was in mijn leven om mij te helpen mijn goddelijke essentie dieper te leren omvatten. Zij leefde mij de vreugde, de lichtheid, de kracht en de begrenzing voor.

Tender was een levensvonk van mijn overziel die zich anderhalf  jaar geleden fysiek als katachtige in mijn leven manifesteerde om mij, de mens Jolanda, te helpen een nieuwe laag van mijn goddelijke essentie te integreren. Tender weerspiegelde mijn eigen schoonheid die ik zelf nog niet volledig durfde belichamen.

"Jij bent een kind van de zon, de maan en de sterren", zei ik vaak tegen haar wanneer ik haar vanuit mijn slaapkamerraam op de hoek van de straat, onder de nachtelijke hemel, zag liggen waken. Ik realiseer me nu dat ik dat ook tegen mezelf zei, want dat ben ik ook.

Verdriet en verwondering wisselen elkaar nog steeds af.

Ik voel heel diep dat het Tender haar tijd was om afscheid van mij te nemen. Het is tijd om de schoonheid die ze mij voorleefde in mezelf te integreren en om die volledig te gaan leven!

Tender ´liep´ mijn leven dus ook weer uit.

Het voelt af en toe nog intens verdrietig en ik mis haar. Ze was pas drie jaar. Ik had oud met haar willen worden. Dit is echter niet waar het om gaat.

Ik omvat opnieuw dieper hoe groots het concept van onze goddelijke essentie is. We kunnen deze grootsheid slechts stap voor stap herkennen wanneer we de diepste verbinding met ons multidimensionale zelf durven te herinneren en dan in relatie tot alle facetten van het leven! Daarbinnen vinden we de diepste levensmystiek.

Jolanda van Dalen, 31 augustus 2018

Foto: Tender, winter 2017