E-mail contact

Dit e-mailcontact is bedoeld voor nazorg van cliënten, maar staat open voor iedereen die een vraag heeft rond psychosociale, spirituele, c.q. multidimensionale bewustwordingsprocessen. Het gaat hierbij om een stuk kanalisering van je bewustwordingsweg.

Dit e-mailcontact kan je net even dat zetje geven dat nodig is om groeiprocessen te verhelderen en inzichtelijk te maken. Bovendien geeft het bemoediging en vertrouwen.

Je vraagstelling kan mogelijk in één retourmail beantwoord worden. Misschien heb je een wat langer e-mailcontact nodig. Het e-mailtraject kent een maximum van vier retourmails en een frequentie van een retourmail per week. Dit traject eindigt wanneer jij dat aangeeft en uiterlijk wanneer de uitwisseling van vier retourmails is bereikt. 

NB.: bij complexe vragen kan het zijn dat ik je uitnodig voor een telefonisch consult. Dit doe ik omdat de vorm van het e-mailconsult niet altijd toereikend is of recht kan doen aan de complexiteit van sommige vragen. Dan is er meer nodig dan een e-mail contact. Ik laat je dit per e-mail weten. Het is dan aan jou of je dit zou willen.

Uitwisseling (tarief):

Een retourmail: € 10,00

Een strippenkaart voor vier retourmails: € 35,00

Algemene informatie
Voor het aanvragen van een e-mailcontact stuur je een bericht naar info@praktijkjolandavandalen.nl

Je krijgt  een bevestigings e-mail met daarin de betalinggegevens.

Je e-mail wordt beantwoord wanneer de betaling binnen is. Dit gebeurt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 48 uur (met uitzondering van vakanties, zon- en feestdagen).

Het antwoord is op maat gesneden en dus volledig op jou persoonlijk afgestemd.

Dit consult kan ook via de winkel op deze website besteld worden!

NB.: Net als tijdens de andere sessies binnen mijn praktijk, kan er tijdens het email-contact spontaan een stuk heling en/of een activatie van een nieuwe laag bewustzijn plaatsvinden. Dit ontstaat door het multidimensionaal contact dat er tussen jouw en mijn hogere zelven bestaat. Heel mooi om te ervaren!!