Wie ben ik?

Mijn naam is Jolanda van Dalen, ik ben 64 jaar en ik ben een compleetdenker. Ik heb gekozen voor de naam multidimensionaal coach omdat ik een holistisch mensbeeld heb. Dat mensbeeld gaat uit van de prachtige eenheid van onze persoonlijkheid, ziel en spirit. Hoe bewuster, liefde- en vreugdevoller de samenwerking tussen deze drie aspecten zich in ons kan manifesteren, hoe meer levensgeluk we in onze dagelijkse realiteit kunnen ervaren.

Mijn werk omvat simpel gezegd het brengen van bewustzijn op die gebieden waar de mens de verbinding met zijn eigen authentieke zelf is kwijtgeraakt. Het gaat hierbij altijd om het terug verbinden naar het leven vanuit het hart! Ons hart is, wetenschappelijk bewezen, het meest belangrijke waarnemingsorgaan waarmee we diepgaand en zuiver kunnen onderscheiden, voelen, geven en ontvangen, herinneren, helen, creëren en liefhebben. Leven vanuit ons hart voert ons terug naar heelheid, eenheid, naar levensgeluk, naar de essentie van hoe het leven werkelijk bedoeld is, naar het opnieuw in verbinding staan met 'al wat is'. Kortom naar onze goddelijke essentie!

Een kernwoord voor mij is het mobiliseren van tedere 'compassie' voor onszelf. Onszelf leren liefhebben met alles erop en er aan, ons licht en onze schaduw. Van hieruit kan die compassie een ander mens, dier, plant of kristal raken. Zo ontstaat collectieve heling.

Compassie vanuit het hart is de meest krachtige sleutel tot zelfbevrijding!

Het vervult mij met vreugde om je in dit bewustwordingsproces nabij te kunnen zijn.

Ik ben breed geschoold op het gebied van zowel de reguliere als alternatieve gezondheidszorg (psycho-sociaal werk, voetreflexzonetherapie, bloesemtherapie, healing arts, lichtwerk met kristallen, werken met transformatie, transmutatie en creatie, fysieke en spirituele anatomie, enzovoort) en heb daarbinnen veel werkzame ervaringsjaren liggen. Ook heb ik als bewegingstherapeut gewerkt binnen het basis - en voorgezet onderwijs.

Mijn meest essentiële scholing echter heb ik gekregen vanuit het leven zelf. De grote uitdagingen waar ik voor heb gestaan op persoonlijk, spiritueel en maatschappelijk gebied, dwongen mij te zoeken naar mijn eigen waarheid. Die heb ik gevonden. Ik heb mijn ervaringen samengebracht in een nieuwe stroom van multidimensionale bewustwording en heling. En ik deel deze ervaringen met heel veel liefde en passie met jou mooie lezer. Ze staan garant voor een stevig fundament van mijn praktijk.

Dus misschien tot ziens!

Met een liefdevolle en twinkelende groet!