Colloïdaal Goud en de alchemie van de liefde

De kwaliteiten van goud

Goud is een prachtig mineraal dat veel informatie bevat over wie wij zijn en wat onze bedoeling hier op de  planeet is. Het draagt informatie over onze grootsheid, onze diepste kern en levensmystiek. Goud bevat daarnaast alle frequenties van de zon en is dus drager van pure levenskracht. Dit maakt goud tot een mineraal van genezing op vele, vele lagen van ons bewust zijn.

Goud is een mineraal dat je helpt om je eigen waarde te manifesteren. Het spiegelt de mate waarin je van jezelf houdt. Een mooie leermeester dus! Het is een boeiende gedachte dat heel lang geleden goudstukken een wettig betaalmiddel waren. Op een gegeven moment besloot de overheid goud op te bergen in een kluis en een ander betaal, c.q. inferieur ruilmiddel, beschikbaar te stellen. Dat heeft consequenties gehad voor het bewustzijn van mensen … …  De mensen kwamen niet meer in aanraking met het mineraal goud, een stukje van hun geboorterecht … … Dus ze werden meer onwetend en hun eigen waarde devalueerde. Goud is overal op de planeet gedolven en aangewend tot verrijking en machtsmisbruik. Goud werd ontrokken aan het menselijk bewustzijn, maar is nu weer aan zijn terugkeer begonnen.

In ons eigen lichaam is het mineraal goud ook terug te vinden. Vooral in onze hersenen. Hier speelt het een essentiële rol bij de informatie overdracht en transformatie van bewustzijn.

Goud is een sterke geleider en is in staat ons te ondersteunen in onze inter-dimensionale bewustwording. Het helpt ons om de multidimensionale mens te worden die we in feite zijn. Goud is het mineraal van WETEN en kan helpen om ons prachtige bewustzijn, ons licht, krachtiger te manifesteren! Goud mag opnieuw een plek in ons leven krijgen.

Colloïdaal goud.

“Goud kan door het lichaam uitstekend via een colloïdale vorm opgenomen worden en heeft geen ‘stapel’ effect en heeft geen interactie met chemische (alopathische) medicijnen.

Colloïdaal goud is gedestilleerd water met hele kleine deeltjes goud die zweven in het water. Bij een ppm van 40 (40 parts per million) heeft het een prachtige karmijn rode kleur, wat veroorzaakt wordt door de weerkaatsing van licht. Deze colloïdale oplossing is een krachtig supplement wat op vele vlakken ondersteund, geneest en heilzaam is”.

Tekst is, met toestemming, overgenomen uit de folder van Jacqueline Smit van Healthspirit. 

Weten wie je bent!

Colloïdaal goud is een fantastisch hulpmiddel bij het helen van fysieke-, psychische, en spirituele verdichting op vele lagen en om je eigen multidimensionaliteit op aarde te manifesteren! Wat het bovenal doet is dat het je helpt her-inneren wie je bent. Het helpt je je eigen waarde opnieuw te manifesteren. Colloïdaal Goud helpt je her-inneren aan de vreugde, de stuwende energie, achter je manifestatiekracht. Zo kun je je eigen hogere wijsheid die in je hogere zelven huist aan je aardse ziel verbinden en een prachtig multidimensionaal mens worden. Zo vind je nieuwe antwoorden op vraagstukken in je leven en op vraagstukken van de wereld.

Colloïdaal goud helpt je om de goddelijke blauwdruk in jezelf te bekrachtigen!

Werkt zeer goed in combinatie met ormus! Meer informatie over ormus vind je elders hier op de website onder het kopje ´healingtools´. 

NB.:

  • Colloïdaal goud kan behulpzaam zijn bij slaapproblemen en is ondersteunend bij de bescherming van de hersenen tegen chemtrails. 

 

  • Het colloidaal goud van Healthspirit wordt speciaal voor jou vers aangemaakt en blijft dan een jaar goed. Je krijgt er een duidelijke informatie folder bij. 

 

  • Dit colloidaal goud is recentelijk getest door Dineke Jongepier met 350.000 eenheden op de bovisschaal. Dit zijn de hoogste waarden van levensenergie die gemeten kunnen worden. Het betekent dat het colloïdale goud de hoogste Goddelijke essentie bevat! Voor meer informatie www.djr-advies.nl  

 Gemakkelijk te bestellen via de winkel op deze website of via de website van Jacqueline Smit www. healthspirit.info