Interessante links.

 _________________________________________________________________________________

 http://orgaandonor-neen.nl/wie-zijn-wij.html

Brede, essentiele informatie rond orgaandonatie. Een initiatief van Ger Lodewick en Marieke de Vrij. Met video gesprekken met onder andere Renate Greinart, de schrijfster van het boek "Ongestoord sterven".

Een aanrader voor iedereen die nog vragen heeft rond orgaandonatie.

 


 www.healthspirit.info 

Informatieve website van vriendin en collega Jacqueline Smit. Zij is een moderne alchemist en creërt liefdevolle, krachtige, zeer zuivere healingtools zoals Colloidaal Goud en Zilver, Ormus, Orgonite, prachtige helende sieraden, olien enzovoort. Een kijkje meer dan waard!

NB: In de winkel op deze website heb ik een aantal zeer krachtige healingtools van Healthspirit geplaatst, waarvan een aantal zijn getest en de hoogste Boviswaarde hebben. Dat wil zeggen dat deze producten de hoogste levenskracht, c.q. goddelijke essentie dragen.


www.huisdierendokter.nl

Informatieve site met geweldige natuurlijke healingtools voor dieren. Deze producten op basis van Chinese kruiden hebben hun werkzaamheid bewezen.  Ook voor natuurlijke vlooienbehandeling en nog veel meer. Een bezoekje meer dan waard!

 


http://www.subtleenergies.com/ormus/tw/tutstail.htm

Interressant artikel over een poes die na een ongeluk een groot deel van haar staart moest missen. Echter met behulp van ormus lukte het haar om haar staart weer terug aan te laten groeien. Heel bijzonder!


www.bien-par-nature.com

Website van vriendin en collega Jacqueline Kremers die prachtige healingtools maakt, zoals de JBN creme, geweldige energetische voetencrèmes en op jou persoonlijk afgestemde gezichtscrèmes. Zij verzorgt afstandsconsulten voor mens en dier.

____________________________________________________________________________

http://www.cbdshop.nl/

De webshop van Wernard Bruining voor canabis olie en meer prachtige healing tools van zuivere kwaliteit. Je vindt hier ook informatie over zijn geweldige workshops hoe je zelf canabis kan maken!! 

____________________________________________________________________________

  www.praktijksigridkarssens.nl

Zeer waardevolle en interessante informatie van therapeute en schrijfster Sigrid Kasrssens over de multidimensionale mens. Pionier op het gebied van de hybride kinderen en buiten aardsen.

_________________________________________________________________________________

 www.nickyhamid.com

Prachtige, koesterende,  liefdevolle, zeer heldere artikelen van de' Professor of Happines'  over de intense transformatie processen waar we ons als mensheid voor geplaatst zien. Ook op Facebook te vinden. Zeer de moeite waard.

_________________________________________________________________________________