Laatste testresultaten van de ormus!

Email bericht van 21 februari 2018 van het bureau waar de ormus is getest, aan Jacqueline Smit van Healthspirit die de ormus creeërt:

Beste Jacqueline,


Dank voor het toezenden van het flesje Ormus – Het heeft bij meting een Boviswaarde van 1.500.000 eenheden.


Het flesje Ormus dat jij 2 of 3 jaar geleden naar ons toegestuurd hebt, heeft nu nog een Boviswaarde van 1.000.000 eenheden.


Het lijkt dat de door jou gemaakte Ormus een van de beste ter wereld is.

Lieve groet,

Karel & Dineke
info@djr-advies.nl

 

Nog een klein stukje info van Dineke Jongepier over ormus:

Er is een wonderbaarlijk effectief mono-atomair voedingssupplement onder de naam ORMUS (van healthspirit.info), dat verjongt, spirituele en zelfs kwantum eigenschappen heeft en een brug slaat tussen het geestelijke en fysieke.

Ormus wordt ook wel Manna, wit poeder van goud, steen der wijzen of levenselixer genoemd en heeft een hele lange geschiedenis binnen de historie van de mensheid.

Belangrijke metalen die in mono-atomaire vorm voorkomen zijn: de edelmetalen goud, zilver, platina, osmium, palladium, rhodium en iridium; en de metalen koper, nikkel, kobalt en kwik en deze hebben een mineraal eigenschap.

Ormus synchroniseert het leven in mineralen, planten, dieren en in de mens. Ormus voedt gelijktijdig het fysieke lichaam en het Licht-lichaam of de geest van elk levend organisme.

Het heeft positieve effecten op onze energiehuishouding en zorgt voor een betere energiedoorstroming in het lichaam.

Ormus is een brug tussen het fysieke en geestelijke en is daarmee de ultieme voeding voor lichaam en geest. Ormus brengt tevens de Yin en Yang energie weer in balans en daar hebben we veel bewijs voor . Met een Boviswaarde van 1.000.000 eenheden een zeer effectief voedingssupplement.

Ik noem hieronder nog 3 eigenschappen welke weinig bekend zijn van Ormus:

  • Stimuleert het proces van verantwoording in het proces van vrijheid van opgelegde leerstellingen en indoctrinaties.
  • Geeft via de intuïtie inzicht in de spirituele levenstaken. 
  • Stimuleert het proces tot openen van het hart voor de Goddelijke energie (Schepper).

Dineke Jongepier.