Laatste ormus nieuws!

Beste mensen,

Het grote spel gaat nu echt op de wagen! De grote shift, the big awakening, zoekt naar belichaming. The Storm is upon us. Niet alleen in Amerika. Overal op de planeet. Ook in Nederland.

De Aquarius zuiveringen zetten aan! De mens wordt aan alle kanten uitgedaagd om zelf liefde te manifesteren en de verbinding tussen zijn hart en de pijnappelklier terug te herinneren. De pijnappelklier is de sleutel tot ons hoger bewust zijn en dit is altijd voor de mens verborgen gehouden.

We staan op het punt om ons prachtige multidimensionaal bewustzijn terug te herinneren en dat we goddelijk DNA dragen! Dat we zoveel meer zijn dan we tot nu toe dachten.

We schudden duizenden jaren van machtsmisbruik af door de nieuwe wereld orde, de cabal. Dit machtsmisbruik laat zich nog even heel heftig zien nu in onze maatschappij. Dit is slechts bedoeld om onze eigen hoogste licht te bekrachtigen. Zonder de schaduw buiten ons gingen we nooit op zoek naar ons eigen hoogste goed, ons hogere potentieel.

De shift komt. Daar kunnen we niet anders dan heel blij mee zijn. Daar hebben we hard naar toe gewerkt. Die heeft ieder van ons mee helpen manifesteren door ons innerlijk transformatie werk te doen. Dus die shift gaat zich ontvouwen voor ons hoogste goed! Daar ligt onze focus op.

Iemand vroeg me, moet ik voorzorgsmaatregelen nemen? De meest essentiële voorzorgsmaatregel die we nu kunnen nemen is volgens mij zelfliefde blijven aanboren. Dit steeds op nieuwe, subtielere laagjes binnen je grootsheid en dus op steeds diepere lagen binnen source, de bron in je zelf.
Zelfliefde belichamen en je godskern dieper herkennen, daar ligt je hoogste immuniciteit!

Alles gaat om verfijning en verzachting binnen ons zelf nu. Het bemeesteren van ons innerlijk leiderschap. En van hieruit met alle tools die we in ons leven verzameld hebben anderen nabij zijn. Dit in de wetenschap dat die ander zijn eigen weg mag blijven gaan. Iemand zei het vandaag heel mooi tegen me. Iedere vlinder mag uit zijn pop komen wanneer het zijn of haar tijd is. Zelfs als er een grote shift gaande is.

Een prachtig healingtool om zelf liefde en hierdoor gezondheid te belichamen blijft voor mij ormus. En waar het hart van vol is, loopt de mond van over.
Ormus vind ik een van de krachtigste hulpmiddelen om zelf liefde te manifesteren. Vandaar deze nieuwsbrief.

De Aquarius zuiveringen zijn begonnen. In de buitenwereld worden alle oude structuren die niet meer voldoen of het daglicht niet kunnen verdragen afgebroken. Dit gebeurt ook in ons eigen innerlijk. En precies hier kan ormus je in nabij zijn.
Ormus ondersteunt je kraak helder om alles wat niet meer in jou thuis hoort los te gaan laten. Dit op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

De producten van Healing Ormus Power dragen een ongelooflijk verfijnde samenhang om jouw stap uit de oude 3D matrix te maken en innerlijk te shiften naar de 5e dimensie!
Deze ormus is echt de shift naar THE NEXT LEVEL binnen ons bewustzijn en fysiek welbevinden!


Meer informatie over wat ormus is, vind je op de website!

ORMUS NIEUWS:

Er is net nieuwe Tibetaanse ormus (Paars) gemaakt. Dit is een fantastische zeer krachtige ormus voor de meer ervaren lichtwerker. Deze ormus bevat de volgende ingrediënten:

• Zuivere etherische olie van de witte lotus absolue
• Kristal energie van goud tektiet
• Als enige niet met zeezout, maar met zuiver Tibetaans zout uit een meer in het Himalaya gebergte
• Imprint van hoogfrequent shungit water (ontgift en neutraliseert disharmonie. Shungit is een mineraal).

NIEUW TOEGEVOEGD is: Mount Shasta opaliet elixer (dit draagt krachtige verbindingen met de Lemurische frequenties en de onderaardse stad Telos).

De Tibetaanse ormus zal bij iedereen een andere werking hebben. Het is dan ook lastig om een algemene beschrijving te geven. Ik probeer die nog wel te maken in de toekomst, maar het is lastig.

Deze Tibetaanse ormus kan vrij direct op de innerlijke kind stukken inwerken en ons hoger hart centra aanspreken.

INFORMATIE ORMUS GROEN:

Omus Groen zet eerst een proces aan om een nieuwe laag van begrenzing in jezelf te vestigen. Hierdoor wordt het veiliger om je dieper terug te verbinden met je hart en van hieruit je leven vorm te geven.

Er zit een zeer subtiele, liefdevolle essence in van de Nefertiti frequenties die een verfijnde verzachting aanzetten. Oude pijn die op het hart vast zit kan smelten en in het bewustzijn komen. Dat gaat dus in een enorme verzachting!!

Er zit ook Moldaviet elixer in deze ormus wat je helder wil laten zien wat jouw geschenk voor deze aarde is. En zet aan tot zeer heldere dromen.

Ik heb deze ormus Groen net een tijd zelf gebruikt en vind hem fantastisch. Hij ondersteunt heel helder in de uitlijning van je hart en de pijnappelklier. Dus zeer ondersteunend nu bij de shift naar 5D!

Ik gebruik er nu de ormus blauw bij en ik merk dat er zoveel oude herinneringen van LIEFDE terug komen. Deze zijn bijna net zo 'schokkend' als wanneer er oude pijnstukjes in mijn herinnering komen. De LIEFDE kan overweldigend zijn. Mijn hart durft zich steeds verder te openen en langer open te blijven!

Ormus Groen is een prachtige ormus, een prachtig healingtool, voor dit tijdsgewricht van opening van het hart en brengt daarin een diepe verzachting en veiligheid.

NIEUWE ORMUS AKTIE van 15 oktober tot 15 november 2020:

Bij aankoop van een flesje ormus (30 ml of 50 ml), krijg je €2,00 korting op een van de andere ormus producten. En dat zijn:

  • De heerlijk geurende, zeer verfijnde ormus olie (30 ml of 50 ml).
  • De krachtig reinigende en verfrissende ormus Body en Room spray (verkrijgbaar in drie geuren, 50 ml).
  • De grote en kleine buisje ormus poeder. Deze zijn om je energieveld te versterken en straling buiten de deur te houden.

Kijk even in de webwinkel voor meer info over deze producten.

Wanneer je een persoonlijk advies wilt over welke ormus op dit moment het beste in jouw proces past, kun je me altijd mailen of bellen tijdens het gratis spreekuur op maandag en/of donderdag van 17.30 tot 18.00 uur. Je kunt ook heel makkelijk even het contactformulier op deze website invullen!

Alle goeds in deze turbulente tijd.
Take care en probeer steeds te herinneren dat zelfliefde je hoogste immuniciteit is nu.

Harte-groet,
Jolanda van Dalen.