GETACHYONISEERDE PENDANT. BIEDT BESCHERMING TEGEN STRALING EN HELPT JE IMMUUNSYSTEEM OPBOUWEN!!

Ultra EMV Orb Pendant

Ik wil graag deze nieuwe getachyoniseerde ‘Ultra EMV Orb Pendant’ onder jullie aandacht brengen. 

Ik heb deze pendant zelf getest en ben er heel blij mee! En ik hoor het van meer mensen. 

Deze pendant biedt bescherming tegen elektromagnetische velden (EMV). Denk daarbij aan huishoudelijke apparaten, TV, wifi, computers, smart phones, hoogspanningskabels (onder en boven de grond) en ook het 5G netwerk. Hij biedt niet slechts bescherming maar ondersteunt ook in de opbouw van je immuunsysteem.

De pendant  is een soort antenne die tachyonen aantrekt en zo een veld van nulpuntenergie vormt. Jouw eigen helend vermogen kan zich hierop afstemmen. Zo ben je door de dag heen beschermd en bouw je aan de opbouw van je gezondheid.

De pendant kan het beste gedragen worden op de thymus-chakra. Dit is het belangrijkste chakra dat onze immuniciteit aanstuurt. Het thymus-chakra ondergaat op dit moment enorme transformaties waardoor we als  mens steeds krachtiger in een volkomen nieuw immuunsysteem leren te staan.

Locatie van je thymus-chakra: zoek het kuiltje boven aan je borstbeen, daar tussen de twee sleutelbenen in. Wanneer je van hieruit  negen of tien centimeter omlaag gaat, vind je je thymus chakra.

Je kunt de pendant aan een mooie ketting hangen of aan een waxkoord. Zelf heb ik hem heel simpel aan een veter hangen.

De pendant is 17 mm lang en 8 mm van diameter, is van duurzaam, hypo-allergeen roestvrij staal en gaat een levenlang mee. Hij is er met een goudkleurige of blauwe ring in het midden.

Wordt geleverd in etuitje met gebruiksaanwijzing.

Wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt met hoogfrequente healingtools is mijn advies om het dragen van de pendant rustig op te bouwen. Je kunt reinigings- en helingsreacties gaan ervaren.

DE PRIJS LIGT ROND DE €66,00 EXCLUSIEF VERZENDKOSTEN (AFHANKELIJK VAN DE DOLLARKOERS) VOOR BESTELLING KUN JE ME EEN BERICHTJE STUREN.

DE PENDANT IS LEVERBAAR MET EEN GOUDKLEURIGE RING OF EEN BLAUWE RING. 

NB.:

Straling is in feite geen vijand en we hoeven er niet bang van te zijn. We kunnen naar straling kijken als naar een schaduw die ons 'dwingt' ons eigen hoogste licht ( = bewustzijn) te leren manifesteren. De effecten van straling op onze hoogsensitiviteit nodigen ons uit om onze diepste levenskern aan te boren, daar waar onze authentieke kracht, onze diepste goddelijke essentie zich ophoudt. Binnen die essentie zullen we de liefde voor onszelf en 'AL WAT IS'  terugvinden en precies deze liefde zal ons uiteindelijk terugvoeren naar onze oorspronkelijk heelheid en naar die van 'AL WAT IS'! Dan heeft straling geen vat meer op je.

Het is de liefde voor onszelf die onze immuniciteit terug opbouwt tot volledige bescherming! Tot we zover zijn mogen we ons zelf liefdevol beschermen.

Tips:

  • Naast het nemen van beschermende maatregelen bij gevoeligheid voor straling,  kun je de liefde voor jezelf dieper manifesteren door bijvoorbeeld steeds bewuster met je voeding om te gaan. Aangezien een mens een trillingswezen is, kun je voeding kiezen die een hoge boviswaarde draagt (de boviswaarde vertaalt de levenskracht van voeding). Zorgvuldig gekozen voeding manifesteert levenskracht. Op mijn website heb ik een aantal prachtige hoogfrequente healingtools met zeer hoge boviswaarden voor je verzameld. Sommigen zelfs met de hoogst haalbare boviswaarden! Stuk voor stuk hebben deze producten hun enorme helende werking bewezen! Zo tref je er informatie aan over onder andere ormus, chaga, shilajit en tarwegras. Unieke hoogfrequente producten voor de mens van nu!
  • Je kunt ook zorgen voor een goede verbinding met Moeder Aarde.
  • Je kunt oefenen om steeds dieper contact te maken met wat je werkelijk voelt en nodig hebt. Met wat je wel en niet wilt en hier zichtbaar in durven zijn. Dus de liefde van je hoger zelf belichamen. Zo ga je jezelf steeds krachtiger begrenzen.
  • Op zijn tijd lekker bewegen en ook weer rust nemen.
  • Liefde voor alle aspecten van je menszijn zal bijdragen aan een steeds krachtiger wordend immuunsysteem!

Hieronder staat een artikel met meer informatie over wat tachyon- en nulpuntenergie is.

 

Wat is tachyon energie?

Om die vraag te beantwoorden is het belangrijk om even een uitstapje te maken naar een theorie uit de moderne fysica en kwantummechanica. Deze theorie komt er op neer dat al het leven op onze planeet een neerslag is vanuit een onzichtbare, onbegrensde totaliteit die van een volmaakte orde is! Hier zijn veel namen aan gegeven, zoals virtuele energie, nulpuntenergie, vacuümtoestand, ether, oerenergie, kosmische energie, universele levenskracht, enzovoort. In een poging om al deze termen onder een noemer te brengen heeft de moderne fysica ervoor gekozen deze energie aan te duiden als nulpuntenergie. Nulpuntenergie is een vormloos, vibrerend, universeel substraat van fijnstoffelijke energie met een oneindige intelligentie. Het draagt alle mogelijkheden in zich die nodig zijn voor het creëren van volmaakte vormen en het doordringt het hele universum.

Wanneer nulpuntenergie een eerste verdichting maakt, ontstaat de eerste vorm van materie. Dit noemen we tachyonenergie. Tachyonenergie kun je zien als de eerste evolutionaire verdichting van de schepping. Ze bevat de oerpotentie van ‘AL WAT IS’! En hier ligt de kracht van tachyonenergie, want het stelt je in staat je op deze oerbron van ‘AL WAT IS’ af te stemmen. Daardoor kun je de potentie die in je eigen blauwdruk ligt besloten ligt bekrachtigen.

Wanneer je in contact komt met tachyonenergie krijgt iedere cel, ieder orgaan, elk weefsel en elk bot in je lichaam de mogelijkheid terug te keren naar zijn oorpronkelijke staat van heel zijn. Tachyon geeft voortdurend signalen af om je dieper te verbinden met je eigen kracht en autonomie

Wanneer er een periode van chaos in je leven is door wat voor oorzaak dan ook, helpt tachyon je om sneller een omslagpunt in die chaos te maken. Het helpt je af te stemmen op herstel en transformatie (op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau).

Hoe werkt tachyonenergie?

David Wagner (Californië, USA) heeft een geniale uitvinding gedaan. Hij ontdekte hoe je nulpuntenergie in materie kunt ‘opvangen’ en kunt opslaan. Tijdens een 14 dagen durend proces wordt de subatomaire structuur van natuurlijke materialen veranderd waardoor ze een antenne van tachyonenergie worden. Zo heeft hij een lijst van getachyoniseerde producten op de markt gebracht die de moderne mens kunnen ondersteunen in zijn zoektocht naar heelheid, bewustwording en autonomie.

Tachyon is geen geneesmiddel! Het versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Alle materie, dus ook ons lichaam, is uitgerust met een subtiel, organiserend energieveld (SOEV). Het SOEV is te beschouwen als de genezende kracht van een levend wezen en werkt als een feedbacksysteem naar de bron van ‘AL WAT IS'.  Dit systeem voert onze evolutie naar steeds hogere niveaus van orde en houdt ze ook in stand.

Tachyonenergie schept de voorwaarden voor een veld van nulpuntenergie waar de SOEV’s hun frequentie uit kunnen onttrekken om een cel, weefsel of bot naar hun oorspronkelijke heelheid te brengen.

Tachyonenergie draagt de potentie in zich om in bestaande chaos ( =ziekte, afgescheidenheid) de oorspronkelijke ordening ( = heelheid) terug te brengen.

Bij een contact met tachyonen start je een proces op dat altijd leidt tot orde, heling, verjonging en hogere evolutie. Het belicht ook de blokkade die de oorzaak van de chaos vormt en brengt zo nieuw bewustzijn. Dit proces kan gepaard gaan met reinigingsprocessen op fysiek en emotioneel niveau.

Tachyon biedt ook de mogelijkheid om elektromagnetische velden (TV, computer, mobieltje, elektriciteitsaansluitingen enzovoort) te neutraliseren.

Tachyon is niet frequentieel. Daardoor kan er nooit een teveel aan tachyon onttaan bij het gebruik van getachyoniseerde producten.

Wanneer je meer wilt lezen over tachyonenergie zijn hier twee boektitels:

  • ‘Tachyon Energie’. De weg naar totale gezondheid. Door David Wagner en Dr. Gabriel Cousens. Uitgeverij Akasha, ISBN 90 73798 24 8
  •  ‘Het potentieel van Tachyon Energie’. Een quantumsprong voor het bewustzijn. Door Greet Luypeart. Ankh Hermes, ISBN 90 202 43 926