5. jun, 2020
5. jun, 2020

De vervolg stap van de cabal is nu om in alle landen verdeeldheid te zaaien tussen de rassen.

Er worden mensen omgekocht om onrust, rellen en geweld te creëeren en dit massaal in de massa media te laten zien.

Ze willen dat wij elkaar gaan haten!! Polarisatie tussen zwart en wit! Maar ook dat zal niet meer lukken!! Er is een cruciaal punt in het menselijk bewustzijn bereikt. En we zijn dit verder aan het opbouwen nu!

De dood van George Floyd is een False Flag!! Dus een vooropgezet plan! Hij is dus niet dood!

De oude matrix breekt zichzelf in feite af nu.

De cabal is met een wanhoops offensief bezig, maar dat gaat niet lukken.

Dus voor de mensen die de massa media kiezen te blijven volgen. Wat je te zien krijgt zijn leugens!!! Blijf zelf nadenken!

Laten we oefenen in het neutraal waarnemen in deze revolutie en zo de cabal iedere voeding ontnemen.

Laten we oefenen in onze soevereiniteit te staan met open hart.

De revolutie komt op stoom en kent zijn weerga niet. We hebben met elkaar een grote invloed op het verloop van deze revolutie. Hoe dieper wij onszelf herkennen, erkennen en accepteren in ons innerlijk leiderschap, onze grootsheid en goddelijke essentie, hoe meer alles de kans krijgt om op de juiste plek te vallen. Dit in zachtheid, liefde en kracht.

Jij en ik zijn de sleutel in deze opgang van het leven!

In verbinding!

Jolanda van Dalen

4 juni 2020

1. jun, 2020
1. jun, 2020

Met Pinksteren daalt de spirit, de geest,  van de bron in.

Spirit is ons geboorterecht. Dat is wie we zijn!

Het is aan ons om spirit dieper te belichamen!

In mijn kinderbijbel staat:

“En zij spraken met andere tongen”.

Er stond een afbeelding bij van de apostelen van Jezus met vlammetjes boven hun hoofden.

Het heilig vuur van spirit stuurt onze harten en tongen aan om onze waarheid te voelen en uit te spreken. Daar dus zichtbaar in te zijn.

Ik voel dat ik dit Pinksterfeest diep in een volgende laag van mijn soevereiniteit aan het zakken ben.

Ik mag alles zijn waar een ander mens of systeem het liefst een streep door zou willen zetten. Ik mag uitspreken wat ik diep van binnen voel,  wie ik ben en wat mijn waarheid is!

Daarmee stap ik dieper uit alle projecties die een ander of een groep op mij heeft. Ik zeg dan eigenlijk dat ik die projecties niet meer nodig heb om te leren omdat ik weet wie ik ben.

Ik geef geen macht meer uit handen zodat een ander meent mijn ruimte in te moeten nemen en mij dus iets meent te moeten leren. Dat wil ik helemaal niet. Ik wil nog slechts leren vanuit liefde en gelijkwaardigheid.

Ik geef geen toestemming meer om op mij te projecteren. Ik stap daaruit.  Ik ben soeverein!

En wauw, wat geeft dat een kracht!

Alles wat ik ben, donker en licht, geef ik bestaansrecht, wat een ander er ook van vindt!

Dit is wie ik ben en dit heeft me naar het punt gedragen waar ik nu sta en dat is weergaloos mooi!

I AM THAT I AM, met alles wat voor een ander mogelijk onbegrijpelijk is. Dat is VRIJHEID.

Heilig vuur, spirit, kom maar. Ik belichaam je elk uur van de dag een beetje meer.

1 juni 2020

Jolanda van Dalen

26. mei, 2020

 

Tweede bezoek aan mijn moeder in het ontmoetingshuisje dat in de tuin van haar verzorgingshuis is geplaatst.

Ik wist niet goed wat ervan te verwachten dit keer. Mijn verzoek om mijn moeder te kunnen omarmen kon men niet erkennen.  Dit terwijl mijn moeder een coronatest had gehad die negatief was uitgevallen en ik gezond ben. We zouden elkaar bovendien buiten in de tuin  kunnen ontmoeten waar een virus weinig kans tot succes heeft om post te vatten, maar ik kreeg geen toestemming.  Ik liet het los en kon in volledige neutraliteit staan.

Ik begon uit te kijken naar de ontmoeting met mijn moeder want ik voelde dat er iets zinderends nieuws klaar lag.

Na de bevreemdende ervaring van ons laatste bezoek in het huisje achter glas, waarbij mijn moeder spontaan hard begon te lachen van de zenuwen en ik met haar mee lachtte, omdat het te idioot voor woorden was, hadden we nu een geheel andere ervaring.

We voelden ons beiden meer op ons gemak en konden daardoor dieper contact maken met onze oprechte blijdschap van het weerzien. Zo snel wennen dingen dus.

Er gebeurde iets opmerkelijks. Mijn moeder en ik keken elkaar lange tijd, zonder iets te zeggen, aan. Haar prachtige glimlach en de diepe liefde die uit haar ogen en van haar gelaat straalde zal ik nooit meer vergeten. Dit was anders dan dat ze me ooit aan heeft kunnen kijken. We zaten zo een tijdje en gingen voorbij aan woorden.

En we gingen buiten de tijd.

Wat gebeurde hier? Mijn hart sprak boekdelen. Mijn moeder en ik gingen op dat moment voorbij onze oude manier van communiceren. Onze harten gingen voorbij de ogenschijnlijke afgescheidenheid en we communiceerden op een voor mij volledig nieuwe manier met elkaar.

Zo dicht waren we nog nooit bij elkaar geweest … … .

In mijn hart wist ik op dat moment dat mijn moeder en ik op een hogere frequentie met elkaar communiceerden. We gingen voorbij alle oude, ons bekende vormen van communicatie en vonden elkaar terug in een volledig nieuwe manier van contact maken.

We hadden rusteloos naar elkaar gezocht binnen de gekte van de Lock down.

En nu hadden we elkaar op een diepere laag teruggevonden!

Er kwam een serene rust over ons allebei.

De liefde die er tussen ons bewoog is met geen pen te beschrijven. Natuurlijk was die er altijd al, echter die had zich nu, gedwongen door de omstandigheden, enorm verdiept.

De liefde was zoveel bewuster geworden, kon zo veel dieper ervaren en doorvoeld worden.

Dit is rijkdom.

Mijn moeder en ik zijn nog nooit zo dicht bij elkaar geweest als gisteren in dat kleine huisje, gescheiden door een glaswand. En we spraken door microfoons en onze stemmen kwamen wat robotachtig uit grote zwarte geluidsboxen, maar iedere afstand was weggevallen. We voelden ons ingebed in een veld van liefde waarbinnen onze zielen elkaar dieper herkenden dan ooit.

En daarom was er dit keer bij beiden geen verdriet of onmacht na ons bezoek. Er was slechts liefde. Liefde vanuit een hogere frequentie die duidelijk maakte dat in iedere ogenschijnlijk hopeloze situatie het goddelijk plan aan zet is!!!

Af gescheidenheid bleek voor ons een illusie.

Mijn moeder en ik hebben rusteloos naar elkaar gezocht en we hebben elkaar teug gevonden op een veel diepere laag van bewust ZIJN.  Deze ontmoeting ging over twee mensen die in hun soevereiniteit kozen te staan op dat moment.

We zijn blijven zoeken hoe we elkaar konden ontmoeten, van elkaar konden houden en met elkaar konden delen. Het werd een delen zonder woorden in een diepe hartsverbinding.

Jong of oud, we brengen elkaar thuis door te blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden binnen verbinding. Ook al lijkt het soms een onmogelijke zaak.

God wat ben ik dankbaar

26 mei 2020

Jolanda van Dalen.