24. feb, 2021
 
Even snel.
 
Op een avond, een paar dagen geleden, zit ik op de bank en dommel wat weg op rustige muziek. Er staat op gegeven moment een grote Arcturiaanse man schuin achter me. Hij zegt dat hij mijn vader is. Ik begreep het niet goed en vraag: “Mijn aardse vader”? “Ja, ik was ook je aardse vader!” (Mijn vader is 30 jaar geleden overleden).
 
Mijn hart begint stik snel te kloppen en er stroomt water uit mijn ogen. “Papa”, zeg ik hardop, “wat fijn dat je er bent! Wat heb ik je lang niet gezien of gevoeld!” God wat was ik blij.
 
De andere dag vind ik op de zolder van mijn vriendin dia’s uit mijn jeugd. Mijn hele verleden komt voorbij en opnieuw ben ik ontroerd. Bij het zien van de dia’s kreeg ik acute darmkramp en werd er een proces opgestart van doorvoelen, loslaten en dieper helen. Mijn verleden wilde kennelijk weer dieper in haar Aquarius waarde komen. Van 3D naar 5D. Het wilde recht gedaan worden. Zo voelde het!
 
Mijn moeder is nu 94 jaar en woont in een verzorgingshuis. Ze is stap voor stap het leven aan het loslaten nu en mijn overleden vader komt ineens in beeld. Dit heeft toch wel iets te zeggen in mijn ascensie proces?
 
Wat het bijzonder maakt is dat mijn vader tijdens zijn leven nooit zoveel met mijn spiritualiteit kon. Hij ontliep me daarin eigenlijk altijd. Het leek ook of hij een beetje bang van mijn bewustzijn was. Hierdoor heb ik een soort onzekerheid ontwikkelt of ik wel okay was. Het maakte dat ik heel diep moest gaan zoeken naar mijn eigen waarde en wie ik was. Mijn moeder stond altijd veel meer open voor mijn spiritualiteit. Met haar kon ik over veel meer praten dan met mijn vader.
 
Mijn vader was een liefdevolle rustige, hoog gevoelige, stille man die dienstbaar was aan zijn gezin, familie, zijn werkgevers en aan de maatschappij. Hij kon niet goed met zijn gevoel omgaan. Het harde werken heeft hem uiteindelijk op vrij jonge leeftijd de kop gekost. Door dat hij veel te hard werkte was hij in mijn jonge jaren veel afwezig. En daarbinnen ging ik op zoek naar hem. Ik zocht het mannelijk veld in mij begrijp ik nu.
 
Mijn vader en ik vonden elkaar in de natuur. Op ons volkstuintje net buiten Rotterdam. Hij leerde me alles over zaaien en oogsten. Ik genoot wanneer we samen met onze handen in de aarde konden wroeten. We genoten van onze wandelingen door de Oostenrijkse bergen met soms bloedlinke avonturen waarover ik dan niks tegen mijn moeder mocht zeggen. Mijn vader en ik vonden elkaar in de natuur. We spraken weinig, maar waren elkaars bondgenoot in de stilte en de gratie van moeder aarde.
 
Mijn vader wist kennelijk het moment van zijn dood, want hij had kort daarvoor een brief geschreven. Hoeveel hij van ons hield en dat hij vond dat hij ons, mijn moeder en mij, tekort had gedaan door zo hard te werken en er te weinig voor ons te zijn geweest. Dat is natuurlijk niet zo. We kregen precies te leren wat we mochten leren.
 
Ik begrijp nu dat, al was mijn vader vaak afwezig, hij maakte prachtige energetische frequenties voor mij beschikbaar waarbinnen ik mezelf kon gaan herkennen als multidimensionaal mens.
Ik heb op heel jonge leeftijd bewustzijn gehad over mijn andere multidimensionale zelven. Die zag ik gewoon staan, maar ik durfde er niet over te praten. Mijn vader bracht ongemerkt hoger bewustzijn mijn leven binnen waar ik naar op zoek mocht gaan om in dit leven te gaan belichamen. Hoe onbewust het allemaal nog was, hij gaf mij precies wat ik nodig had en waar ik naar op zoek moest. Dus dank je wel lieve papa!!
 
Nu naar de kern van dit verhaal.
Waar ik op dit moment zo door geraakt ben is het feit dat mijn moeder afscheid aan het nemen is van het leven. En dat mijn vader, die veel afwezig is geweest in mijn aardse bestaan, nu dus terug in mijn leven is op spiritueel gebied. En wel op een cruciaal moment natuurlijk.
 
Wat mij nog meer duidelijk is geworden, is dat mijn vader vanuit zijn multidimensionaal hoger bewust zelf als de Arcturiaanse man en ik vanuit mijn eigen multidimensionale frequentie samen mijn moeder nabij kunnen zijn bij haar proces rond de Covid19 injecties (ik weiger het een vaccin te noemen). Ze krijgt morgen haar tweede injectie en durfde opnieuw niet de groepsdruk te weerstaan.
 
Maar het kwartje is bij mij gevallen. Het is de liefde van mijn vader, van moeder en van mij die wij voor elkaar hebben dat er dus vanuit ons multidimensionale verbinding ontstoring van de kwalijke injecties zal zijn!!! Dit is een diep weten!!!
 
Wat een genade.
 
Mijn verleden komt steeds meer op haar Aquarius waarde!!
 
Dit is het proces van 3D richting 5D waar binnen we dieper gaan herkennen hoe ongelooflijk ragfijn het leven in elkaar zit. Ieder gezinslid, ieder mens, speelt een unieke rol in ons leven. Dat wisten we al, maar wat ik er bij wil leggen is, dat ieder mens multidimensionaal is. Al kun je daar soms niks van zien omdat dit niet altijd herkend wordt en zich op onbewust niveau af kan spelen. Maar ieder mens is dat dus! Het gaat er om om steeds dieper te leren kijken met de ogen van de liefde en de lineaire tijd los te leren laten.
 
Het gaat er nu vooral om, om nieuwe lagen van onze eigen waarde aan te boren in deze soms krankzinnige overgangstijd. Dwars door alle schaduw heen! We zijn zoveel meer dan we denken en er is nog zoveel te ontdekken binnen ons unieke multidimensionaal bewustzijn. Daar binnen kunnen we werkelijk soeverein zijn en kunnen we onze diepste essentie gaan belichamen. En bovenal onze volledige onschendbaarheid terugpakken, dwars door wat voor vernietigende, soms dreigende kracht die er dan ook lijkt te zijn!
 
En mijn lieve vader die niks van spiritualiteit wilde weten is nu terug in mijn leven en blijkt altijd mijn Arcturiaanse multidimensionale bondgenoot te zijn geweest!!
 
In dankbaarheid en in naam van het Leven!
 
Jolanda van Dalen
24 februari 2021
4. nov, 2020

Door het dragen van het mondkapje ontstaat nu bij veel mensen PNEUMONIE!

Je ademt je eigen afgewerkte adem terug in en daar zitten zeer schadelijke micro-organismen in die voor besmetting zorgen.

De kleine longblaasjes gaan ontsteken en van hieruit het omliggend weefsel. Er kan van lieverlee een longontsteking ontstaan in een of beide longen.

Symptomen: hoesten, pijn op de borst, benauwdheid, koorts, zwaar adem halen enzovoort.

Pneunomie wordt nu als covid19 gediagnostiseerd. 

Tijdens de Spaanse griep van 1918-1920 stierven veel mensen aan de gevolgen van pneumonie door het dragen van  mondkapjes. Zie link!! Ook stierven veel mensen door ondermijning van hun gezondheid door de vaccins! 

Ga op onderzoek uit wanneer je gezondheid je lief is en informeer jezelf over de kwalijke gevolgen van het dragen van een mondmasker!! En over de agenda die er onder ligt!

http://annavonreitz.com/omg.pdf...

Jolanda van Dalen

 

25. okt, 2020
In het midden van de grote hersenen bevindt zich een dun, klein orgaantje dat het CLAUSTRUM wordt genoemd.
 
Vlak voor dat CLAUSTRUM ligt een soort klein portaal dat het FORAMEN wordt genoemd.
 
Dit CLAUSTRUM bevat een grijze vloeistof dat een unieke bijdrage levert aan de aansturing van onze waarneming en dan vooral van ons onderscheid.
 
Een andere functie van het CLAUSTRUM is dat het een keer per maand een bepaalde secretie, vloeistof afscheidt. De oude wijzen noemden deze vloeistof de CHRISTUS OLIE. Deze olie stroomt dan vanuit het CLAUSTRUM omlaag via het FORAMEN, langs de ruggengraat en stroomt uit naar het lichaam.
 
Deze CHRISTUS OLIE regenereert, vernieuwd, zuivert, heelt de cellen, de lymfe en de bloedstroom! Heelt ook alle atomen en neuronen!
 
Het CLAUSTRUM is dus een heilige plek binnen in onze hersenen, in ons eigen lichaam. Het scheidt een heilige olie af waarbinnen het Christus bewustzijn gedragen wordt.
 
Binnen het CLAUSTRUM is dus de innerlijke Santa Claus, de innerlijke kerstman voor onszelf beschikbaar! De innerlijke HEALER!
 
Santa betekent heilig.
 
ROOD is de kleur van het bloed. Het bloed is de drager van ons bewustzijn.
WIT is de kleur van zuiverheid.
 
SANTA CLAUS draagt ROOD en WIT.
Is dat niet magisch?
 
En hoe zit het dan met de chimney, de schoorsteen, vraag je je mogelijk af?
 
De CHRISTUS OLIE stroomt uit het CLAUSTRUM via het FORAMEN. Dit FORAMEN is dan in feite de schoorsteen, de chimney. Dus SANTA CLAUS komt uit de schoorsteen, the chimney!
 
Hel zal voor ieder van ons een ander kerstfeest zijn dan andere jaren. Doch in de wetenschap dat we allemaal een goddelijke essentie dragen, een innerlijke SANTA CLAUS hebben, zal dit een feest van zelf liefde en vreugde kunnen zijn. Een feest van pure magie zoals nooit tevoren! We kunnen uitreiken naar de innerlijke SANTA CLAUS, onze innerlijke HEALER, onze goddelijke essentie!
 
Kerstmis 2020 op zijn Aquarius Waarde!
 
Jolanda van Dalen
25 oktober 2020
 
Bron:
Charlie Freek
Colleen Marie
FreakSense World
8. okt, 2020

We zijn onze prachtige levens in nieuwe waarde aan het brengen. Ik noem het de Aquarius waarde. We komen in een harts verbinding met onszelf en met het leven.

De reis die we afgelegd hebben mag erkend worden. Met alles wat er zich tijdens die reis heeft voltrokken. Het goede en het ogenschijnlijk minder fraaie. Het feit dat we de reis uberhaupt zijn begonnen en de moed hadden om te komen waar we nu zijn verdient respect en erkenning. We verdienen die liefde voor ons zelf!

Ik ben daar ook mee bezig en zet steeds stappen om mezelf mijn eigen waarde terug te geven.

Zoals zo velen was ik zeer gevoelig als kind. Voor mijn ouders was dit soms heel erg lastig. Mijn moeder zei altijd: “ kind, jij komt van een andere planeet”. En dat is ook zo natuurlijk! Mijn ouders moeten af en toe grijze haren van me hebben gehad.

Mijn gevoeligheid is iets geweest waar ik zelf bang van ben geworden omdat anderen bang van mij werden. Dat is naar binnen geslagen.

Alles is goed gekomen en ik heb mijn eigen waarde daarin volledig terug gepakt! (nou ja, bijna).

Toch was het pas onlangs dat ik uit de grond van mijn hart tegen mijn 94 jarige moeder kon zeggen “ Mam, ik kan niet anders meer dan bepaalde dingen op mijn eigen manier te doen. Ik ben hoog sensitief!".  Ik had het al eens eerder gezegd, maar dan ontbrak het innerlijk geloof in mezelf en kwam het niet bij haar aan. Ik zei het binnen de context dat ik iets voor haar zou doen, maar dan wel op mijn eigen manier en niet op die van haar.

Ze is er zelf innerlijk mee aan de slag gegaan en ik vond een berichtje van haar op mijn antwoord apparaat: “Nu weet ik eindelijk wat je bent, je bent hoog sensitief. Haar woorden raakten me. En wat me nog steeds raakt op dit moment zijn de woorden die ze aan het eind van haar berichtje uitsprak: “En weet je, ik ben het eigenlijk ook”!

Mijn moeder had nog een artikeltje uit het blad ‘Mijn Geheim” voor me bewaard wat ook over hoog sensitiviteit gaat. Het thema beweegt door haar bewust zijn en we groeien nog dichter naar elkaar toe omdat we meer dan ooit durven te erkennen wie we zijn. Hoe waardevol is dit!

Doordat ik mijn eigen leven dieper in haar Aquarius waarde kies te brengen, kon ik niet anders dan vanuit mijn tenen zeggen dat ik hoog sensitief ben. Dat dit de reden is dat ik de dingen deed zoals ik ze deed en moest doen. Dat ik rebelleer wanneer ik dat voel en spreek over dingen waar mijn moeder niks mee kon of bang van was en is en mijn vader al helemaal was.

Ik ben, misschien wel voor het eerst duidelijk ZICHTBAAR geweest voor mijn moeder en hoe mooi is dan haar reactie!

Het allermooiste is misschien nog wel dat ik haar vrij heb gezet ook meer te mogen zijn wie ze is.

Mijn moeder is ook hoog sensitief. Wie eigenllijk niet? Hoog sensitief, het is maar een naam en die laten we snel weer los. Maar we weten wat er mee bedoeld wordt. En het woord geeft mijn moeder nu rust omdat ze begrijpt waar mijn gedrag mee te maken heeft gehad.

Ze schreef me na dit alles een brief op een servet. Ze was sinds de covid19 uitbraak weer gaan schrijven al had ze pijnlijke kromme vingers. En gebruikte haar mooie servetten als postpapier.

Mijn moeder is er aan toe om de planeet te gaan verlaten. Kennelijk wil ze eerst nog een aantal stappen zetten om haar eigen leven diepere betekenis te geven. Mijn dappere moeder brengt haar leven dieper in de Aquarius waarde en het mijne dus ook.

Wat ben ik dankbaar dat wij dit samen mogen doen.

De brief van mijn moeder:

Rotterdam, 3 oktober 2020

Lieve Jolanda!

Hoe gaat het met je?

Nooit geweten dat je nog een naam hebt gekregen. Jij bent hoog sensitief!

Ik weet niet of je daar nou zo blij mee moet wezen. En jij zelf ook niet hè?

Verder gaat het gewoon z’n gangetje. Hoog sensitief of niet jij blijft voor mij mijn allerliefste schat die er op deze planeet rondloopt.

Ik hou zo verschrikkelijk veel van jou daar kan geen hoog of laag tegen op.

Dat wilde ik je maar even zeggen op mijn nieuwe servet.

Ik heb verder niets nieuws meer te vertellen dan ik nu kon zeggen.

Tot de volgende keer maar weer.

Dag allerliefste lieveling.

Je weet het schat voor altijd in mijn hart.

Diep in mijn hart.

Voor altijd verbonden!!

Dag Sweety.

Knuffel van mam!!

 

7. okt, 2020