27. mei, 2021
27. mei, 2021
(een donderdag ochtend overpeinzing).
 
Zoveel mooie mensen gaan door zwaar weer.
Ze vechten te hard.
Hebben niet door dat het AANWEZIG zijn genoeg is.
Vanaf het moment dat je in je wiegje ligt, leef je jouw geschenk aan de aarde.
Je kunt niet NIET jouw geschenk leven!
Jouw unieke frequentie komt continue het leven binnen. Dag en nacht
Het enige wat je mag leren is dat je genoeg bent!
En niet te veel moet doen. Juist NIET!
Door zelf liefde te leren belichamen komt het de aarde binnen.
Als vanzelf. Jij bent namelijk zelf de sleutel.
En zo bouw je mee aan die nieuwe aarde.
Mensen bezwijken nu onder het zogeheten ‘hulpverlenerssyndroom’.
Dragen te veel verantwoordelijkheid. Dan ben je te sterk verbonden met het ego.
Niks mis met het ego, maar het mag verbonden zijn met je hoger zelf.
De enige echte verantwoordelijkheid is werkelijk leren gelukkig te zijn.
Ja, zo mooi zit het leven in elkaar!
Kies regelmatig door de dag heen om uit je linker hersenhelft te stappen.
Ontspan je prachtige lichaam
Probeer steeds los te laten wat je in het moment ervoor ervaren hebt.
Geef je over aan de bron in jou
Aan de prachtige frequentie die je bent.
En die je altijd leeft.
Je bent genoeg.
Anders loop je vast, put je jezelf uit en gaat het mis.
Het ligt echt allemaal veel simpeler dan we denken.
Veel dichterbij.
Zelf liefde is de sleutel.
Zelf liefde laat je zien dat ieder ander mens
Al loopt ie nog zo’n lastig pad
Dat pad nodig heeft om te leren wat ie wil leren.
Ieder mens is zelf verantwoordelijk.
Geef hen die ruimte.
Al willen ze dat vaccin of zelftest
Niemand weet wat beter is voor de ander.
Of wat die nodig heeft om te leren.
Je bent GENOEG
Je kunt nooit NIET jouw frequentie leven.
Laat los dat je de wereld moet redden.
Wij zijn de wereld!
We hoeven slechts de kosmische principes in onszelf te herkennen en te leven.
In het watermantijdperk zijn dat de LIEFDE, het HART en de VERBINDING!
Je bent GENOEG!
Ontspan maar en laat het hulpverleners syndroom los.
Je bent zo mooi wanneer je van het leven geniet.
Dan geniet het leven van jou.
En stroomt via jou de transformatie voor de nieuwe aarde binnen.
Laat het vechten maar los.
We gaan van overleven naar leven.
JE BENT GENOEG!
De bron in jou wil niet dat je je uitput.
De bron in jou wil dat jouw innerlijk kind zichzelf herkent in haar diepste
Levensessentie. Dat is wat het leven nodig heeft.
 
NB.: zelfliefde is de krachtigste boost voor je immuunsysteem! Je wordt onschendbaar!!!
 
27 mei 2021
Jolanda van Dalen
24. feb, 2021
 
Even snel.
 
Op een avond, een paar dagen geleden, zit ik op de bank en dommel wat weg op rustige muziek. Er staat op gegeven moment een grote Arcturiaanse man schuin achter me. Hij zegt dat hij mijn vader is. Ik begreep het niet goed en vraag: “Mijn aardse vader”? “Ja, ik was ook je aardse vader!” (Mijn vader is 30 jaar geleden overleden).
 
Mijn hart begint stik snel te kloppen en er stroomt water uit mijn ogen. “Papa”, zeg ik hardop, “wat fijn dat je er bent! Wat heb ik je lang niet gezien of gevoeld!” God wat was ik blij.
 
De andere dag vind ik op de zolder van mijn vriendin dia’s uit mijn jeugd. Mijn hele verleden komt voorbij en opnieuw ben ik ontroerd. Bij het zien van de dia’s kreeg ik acute darmkramp en werd er een proces opgestart van doorvoelen, loslaten en dieper helen. Mijn verleden wilde kennelijk weer dieper in haar Aquarius waarde komen. Van 3D naar 5D. Het wilde recht gedaan worden. Zo voelde het!
 
Mijn moeder is nu 94 jaar en woont in een verzorgingshuis. Ze is stap voor stap het leven aan het loslaten nu en mijn overleden vader komt ineens in beeld. Dit heeft toch wel iets te zeggen in mijn ascensie proces?
 
Wat het bijzonder maakt is dat mijn vader tijdens zijn leven nooit zoveel met mijn spiritualiteit kon. Hij ontliep me daarin eigenlijk altijd. Het leek ook of hij een beetje bang van mijn bewustzijn was. Hierdoor heb ik een soort onzekerheid ontwikkelt of ik wel okay was. Het maakte dat ik heel diep moest gaan zoeken naar mijn eigen waarde en wie ik was. Mijn moeder stond altijd veel meer open voor mijn spiritualiteit. Met haar kon ik over veel meer praten dan met mijn vader.
 
Mijn vader was een liefdevolle rustige, hoog gevoelige, stille man die dienstbaar was aan zijn gezin, familie, zijn werkgevers en aan de maatschappij. Hij kon niet goed met zijn gevoel omgaan. Het harde werken heeft hem uiteindelijk op vrij jonge leeftijd de kop gekost. Door dat hij veel te hard werkte was hij in mijn jonge jaren veel afwezig. En daarbinnen ging ik op zoek naar hem. Ik zocht het mannelijk veld in mij begrijp ik nu.
 
Mijn vader en ik vonden elkaar in de natuur. Op ons volkstuintje net buiten Rotterdam. Hij leerde me alles over zaaien en oogsten. Ik genoot wanneer we samen met onze handen in de aarde konden wroeten. We genoten van onze wandelingen door de Oostenrijkse bergen met soms bloedlinke avonturen waarover ik dan niks tegen mijn moeder mocht zeggen. Mijn vader en ik vonden elkaar in de natuur. We spraken weinig, maar waren elkaars bondgenoot in de stilte en de gratie van moeder aarde.
 
Mijn vader wist kennelijk het moment van zijn dood, want hij had kort daarvoor een brief geschreven. Hoeveel hij van ons hield en dat hij vond dat hij ons, mijn moeder en mij, tekort had gedaan door zo hard te werken en er te weinig voor ons te zijn geweest. Dat is natuurlijk niet zo. We kregen precies te leren wat we mochten leren.
 
Ik begrijp nu dat, al was mijn vader vaak afwezig, hij maakte prachtige energetische frequenties voor mij beschikbaar waarbinnen ik mezelf kon gaan herkennen als multidimensionaal mens.
Ik heb op heel jonge leeftijd bewustzijn gehad over mijn andere multidimensionale zelven. Die zag ik gewoon staan, maar ik durfde er niet over te praten. Mijn vader bracht ongemerkt hoger bewustzijn mijn leven binnen waar ik naar op zoek mocht gaan om in dit leven te gaan belichamen. Hoe onbewust het allemaal nog was, hij gaf mij precies wat ik nodig had en waar ik naar op zoek moest. Dus dank je wel lieve papa!!
 
Nu naar de kern van dit verhaal.
Waar ik op dit moment zo door geraakt ben is het feit dat mijn moeder afscheid aan het nemen is van het leven. En dat mijn vader, die veel afwezig is geweest in mijn aardse bestaan, nu dus terug in mijn leven is op spiritueel gebied. En wel op een cruciaal moment natuurlijk.
 
Wat mij nog meer duidelijk is geworden, is dat mijn vader vanuit zijn multidimensionaal hoger bewust zelf als de Arcturiaanse man en ik vanuit mijn eigen multidimensionale frequentie samen mijn moeder nabij kunnen zijn bij haar proces rond de Covid19 injecties (ik weiger het een vaccin te noemen). Ze krijgt morgen haar tweede injectie en durfde opnieuw niet de groepsdruk te weerstaan.
 
Maar het kwartje is bij mij gevallen. Het is de liefde van mijn vader, van moeder en van mij die wij voor elkaar hebben dat er dus vanuit ons multidimensionale verbinding ontstoring van de kwalijke injecties zal zijn!!! Dit is een diep weten!!!
 
Wat een genade.
 
Mijn verleden komt steeds meer op haar Aquarius waarde!!
 
Dit is het proces van 3D richting 5D waar binnen we dieper gaan herkennen hoe ongelooflijk ragfijn het leven in elkaar zit. Ieder gezinslid, ieder mens, speelt een unieke rol in ons leven. Dat wisten we al, maar wat ik er bij wil leggen is, dat ieder mens multidimensionaal is. Al kun je daar soms niks van zien omdat dit niet altijd herkend wordt en zich op onbewust niveau af kan spelen. Maar ieder mens is dat dus! Het gaat er om om steeds dieper te leren kijken met de ogen van de liefde en de lineaire tijd los te leren laten.
 
Het gaat er nu vooral om, om nieuwe lagen van onze eigen waarde aan te boren in deze soms krankzinnige overgangstijd. Dwars door alle schaduw heen! We zijn zoveel meer dan we denken en er is nog zoveel te ontdekken binnen ons unieke multidimensionaal bewustzijn. Daar binnen kunnen we werkelijk soeverein zijn en kunnen we onze diepste essentie gaan belichamen. En bovenal onze volledige onschendbaarheid terugpakken, dwars door wat voor vernietigende, soms dreigende kracht die er dan ook lijkt te zijn!
 
En mijn lieve vader die niks van spiritualiteit wilde weten is nu terug in mijn leven en blijkt altijd mijn Arcturiaanse multidimensionale bondgenoot te zijn geweest!!
 
In dankbaarheid en in naam van het Leven!
 
Jolanda van Dalen
24 februari 2021
4. nov, 2020

Door het dragen van het mondkapje ontstaat nu bij veel mensen PNEUMONIE!

Je ademt je eigen afgewerkte adem terug in en daar zitten zeer schadelijke micro-organismen in die voor besmetting zorgen.

De kleine longblaasjes gaan ontsteken en van hieruit het omliggend weefsel. Er kan van lieverlee een longontsteking ontstaan in een of beide longen.

Symptomen: hoesten, pijn op de borst, benauwdheid, koorts, zwaar adem halen enzovoort.

Pneunomie wordt nu als covid19 gediagnostiseerd. 

Tijdens de Spaanse griep van 1918-1920 stierven veel mensen aan de gevolgen van pneumonie door het dragen van  mondkapjes. Zie link!! Ook stierven veel mensen door ondermijning van hun gezondheid door de vaccins! 

Ga op onderzoek uit wanneer je gezondheid je lief is en informeer jezelf over de kwalijke gevolgen van het dragen van een mondmasker!! En over de agenda die er onder ligt!

http://annavonreitz.com/omg.pdf...

Jolanda van Dalen

 

25. okt, 2020
In het midden van de grote hersenen bevindt zich een dun, klein orgaantje dat het CLAUSTRUM wordt genoemd.
 
Vlak voor dat CLAUSTRUM ligt een soort klein portaal dat het FORAMEN wordt genoemd.
 
Dit CLAUSTRUM bevat een grijze vloeistof dat een unieke bijdrage levert aan de aansturing van onze waarneming en dan vooral van ons onderscheid.
 
Een andere functie van het CLAUSTRUM is dat het een keer per maand een bepaalde secretie, vloeistof afscheidt. De oude wijzen noemden deze vloeistof de CHRISTUS OLIE. Deze olie stroomt dan vanuit het CLAUSTRUM omlaag via het FORAMEN, langs de ruggengraat en stroomt uit naar het lichaam.
 
Deze CHRISTUS OLIE regenereert, vernieuwd, zuivert, heelt de cellen, de lymfe en de bloedstroom! Heelt ook alle atomen en neuronen!
 
Het CLAUSTRUM is dus een heilige plek binnen in onze hersenen, in ons eigen lichaam. Het scheidt een heilige olie af waarbinnen het Christus bewustzijn gedragen wordt.
 
Binnen het CLAUSTRUM is dus de innerlijke Santa Claus, de innerlijke kerstman voor onszelf beschikbaar! De innerlijke HEALER!
 
Santa betekent heilig.
 
ROOD is de kleur van het bloed. Het bloed is de drager van ons bewustzijn.
WIT is de kleur van zuiverheid.
 
SANTA CLAUS draagt ROOD en WIT.
Is dat niet magisch?
 
En hoe zit het dan met de chimney, de schoorsteen, vraag je je mogelijk af?
 
De CHRISTUS OLIE stroomt uit het CLAUSTRUM via het FORAMEN. Dit FORAMEN is dan in feite de schoorsteen, de chimney. Dus SANTA CLAUS komt uit de schoorsteen, the chimney!
 
Hel zal voor ieder van ons een ander kerstfeest zijn dan andere jaren. Doch in de wetenschap dat we allemaal een goddelijke essentie dragen, een innerlijke SANTA CLAUS hebben, zal dit een feest van zelf liefde en vreugde kunnen zijn. Een feest van pure magie zoals nooit tevoren! We kunnen uitreiken naar de innerlijke SANTA CLAUS, onze innerlijke HEALER, onze goddelijke essentie!
 
Kerstmis 2020 op zijn Aquarius Waarde!
 
Jolanda van Dalen
25 oktober 2020
 
Bron:
Charlie Freek
Colleen Marie
FreakSense World