4. nov, 2020

Door het dragen van het mondkapje ontstaat nu bij veel mensen PNEUMONIE!

Je ademt je eigen afgewerkte adem terug in en daar zitten zeer schadelijke micro-organismen in die voor besmetting zorgen.

De kleine longblaasjes gaan ontsteken en van hieruit het omliggend weefsel. Er kan van lieverlee een longontsteking ontstaan in een of beide longen.

Symptomen: hoesten, pijn op de borst, benauwdheid, koorts, zwaar adem halen enzovoort.

Pneunomie wordt nu als covid19 gediagnostiseerd. 

Tijdens de Spaanse griep van 1918-1920 stierven veel mensen aan de gevolgen van pneumonie door het dragen van  mondkapjes. Zie link!! Ook stierven veel mensen door ondermijning van hun gezondheid door de vaccins! 

Ga op onderzoek uit wanneer je gezondheid je lief is en informeer jezelf over de kwalijke gevolgen van het dragen van een mondmasker!! En over de agenda die er onder ligt!

http://annavonreitz.com/omg.pdf...

Jolanda van Dalen

 

25. okt, 2020
In het midden van de grote hersenen bevindt zich een dun, klein orgaantje dat het CLAUSTRUM wordt genoemd.
 
Vlak voor dat CLAUSTRUM ligt een soort klein portaal dat het FORAMEN wordt genoemd.
 
Dit CLAUSTRUM bevat een grijze vloeistof dat een unieke bijdrage levert aan de aansturing van onze waarneming en dan vooral van ons onderscheid.
 
Een andere functie van het CLAUSTRUM is dat het een keer per maand een bepaalde secretie, vloeistof afscheidt. De oude wijzen noemden deze vloeistof de CHRISTUS OLIE. Deze olie stroomt dan vanuit het CLAUSTRUM omlaag via het FORAMEN, langs de ruggengraat en stroomt uit naar het lichaam.
 
Deze CHRISTUS OLIE regenereert, vernieuwd, zuivert, heelt de cellen, de lymfe en de bloedstroom! Heelt ook alle atomen en neuronen!
 
Het CLAUSTRUM is dus een heilige plek binnen in onze hersenen, in ons eigen lichaam. Het scheidt een heilige olie af waarbinnen het Christus bewustzijn gedragen wordt.
 
Binnen het CLAUSTRUM is dus de innerlijke Santa Claus, de innerlijke kerstman voor onszelf beschikbaar! De innerlijke HEALER!
 
Santa betekent heilig.
 
ROOD is de kleur van het bloed. Het bloed is de drager van ons bewustzijn.
WIT is de kleur van zuiverheid.
 
SANTA CLAUS draagt ROOD en WIT.
Is dat niet magisch?
 
En hoe zit het dan met de chimney, de schoorsteen, vraag je je mogelijk af?
 
De CHRISTUS OLIE stroomt uit het CLAUSTRUM via het FORAMEN. Dit FORAMEN is dan in feite de schoorsteen, de chimney. Dus SANTA CLAUS komt uit de schoorsteen, the chimney!
 
Hel zal voor ieder van ons een ander kerstfeest zijn dan andere jaren. Doch in de wetenschap dat we allemaal een goddelijke essentie dragen, een innerlijke SANTA CLAUS hebben, zal dit een feest van zelf liefde en vreugde kunnen zijn. Een feest van pure magie zoals nooit tevoren! We kunnen uitreiken naar de innerlijke SANTA CLAUS, onze innerlijke HEALER, onze goddelijke essentie!
 
Kerstmis 2020 op zijn Aquarius Waarde!
 
Jolanda van Dalen
25 oktober 2020
 
Bron:
Charlie Freek
Colleen Marie
FreakSense World
8. okt, 2020

We zijn onze prachtige levens in nieuwe waarde aan het brengen. Ik noem het de Aquarius waarde. We komen in een harts verbinding met onszelf en met het leven.

De reis die we afgelegd hebben mag erkend worden. Met alles wat er zich tijdens die reis heeft voltrokken. Het goede en het ogenschijnlijk minder fraaie. Het feit dat we de reis uberhaupt zijn begonnen en de moed hadden om te komen waar we nu zijn verdient respect en erkenning. We verdienen die liefde voor ons zelf!

Ik ben daar ook mee bezig en zet steeds stappen om mezelf mijn eigen waarde terug te geven.

Zoals zo velen was ik zeer gevoelig als kind. Voor mijn ouders was dit soms heel erg lastig. Mijn moeder zei altijd: “ kind, jij komt van een andere planeet”. En dat is ook zo natuurlijk! Mijn ouders moeten af en toe grijze haren van me hebben gehad.

Mijn gevoeligheid is iets geweest waar ik zelf bang van ben geworden omdat anderen bang van mij werden. Dat is naar binnen geslagen.

Alles is goed gekomen en ik heb mijn eigen waarde daarin volledig terug gepakt! (nou ja, bijna).

Toch was het pas onlangs dat ik uit de grond van mijn hart tegen mijn 94 jarige moeder kon zeggen “ Mam, ik kan niet anders meer dan bepaalde dingen op mijn eigen manier te doen. Ik ben hoog sensitief!".  Ik had het al eens eerder gezegd, maar dan ontbrak het innerlijk geloof in mezelf en kwam het niet bij haar aan. Ik zei het binnen de context dat ik iets voor haar zou doen, maar dan wel op mijn eigen manier en niet op die van haar.

Ze is er zelf innerlijk mee aan de slag gegaan en ik vond een berichtje van haar op mijn antwoord apparaat: “Nu weet ik eindelijk wat je bent, je bent hoog sensitief. Haar woorden raakten me. En wat me nog steeds raakt op dit moment zijn de woorden die ze aan het eind van haar berichtje uitsprak: “En weet je, ik ben het eigenlijk ook”!

Mijn moeder had nog een artikeltje uit het blad ‘Mijn Geheim” voor me bewaard wat ook over hoog sensitiviteit gaat. Het thema beweegt door haar bewust zijn en we groeien nog dichter naar elkaar toe omdat we meer dan ooit durven te erkennen wie we zijn. Hoe waardevol is dit!

Doordat ik mijn eigen leven dieper in haar Aquarius waarde kies te brengen, kon ik niet anders dan vanuit mijn tenen zeggen dat ik hoog sensitief ben. Dat dit de reden is dat ik de dingen deed zoals ik ze deed en moest doen. Dat ik rebelleer wanneer ik dat voel en spreek over dingen waar mijn moeder niks mee kon of bang van was en is en mijn vader al helemaal was.

Ik ben, misschien wel voor het eerst duidelijk ZICHTBAAR geweest voor mijn moeder en hoe mooi is dan haar reactie!

Het allermooiste is misschien nog wel dat ik haar vrij heb gezet ook meer te mogen zijn wie ze is.

Mijn moeder is ook hoog sensitief. Wie eigenllijk niet? Hoog sensitief, het is maar een naam en die laten we snel weer los. Maar we weten wat er mee bedoeld wordt. En het woord geeft mijn moeder nu rust omdat ze begrijpt waar mijn gedrag mee te maken heeft gehad.

Ze schreef me na dit alles een brief op een servet. Ze was sinds de covid19 uitbraak weer gaan schrijven al had ze pijnlijke kromme vingers. En gebruikte haar mooie servetten als postpapier.

Mijn moeder is er aan toe om de planeet te gaan verlaten. Kennelijk wil ze eerst nog een aantal stappen zetten om haar eigen leven diepere betekenis te geven. Mijn dappere moeder brengt haar leven dieper in de Aquarius waarde en het mijne dus ook.

Wat ben ik dankbaar dat wij dit samen mogen doen.

De brief van mijn moeder:

Rotterdam, 3 oktober 2020

Lieve Jolanda!

Hoe gaat het met je?

Nooit geweten dat je nog een naam hebt gekregen. Jij bent hoog sensitief!

Ik weet niet of je daar nou zo blij mee moet wezen. En jij zelf ook niet hè?

Verder gaat het gewoon z’n gangetje. Hoog sensitief of niet jij blijft voor mij mijn allerliefste schat die er op deze planeet rondloopt.

Ik hou zo verschrikkelijk veel van jou daar kan geen hoog of laag tegen op.

Dat wilde ik je maar even zeggen op mijn nieuwe servet.

Ik heb verder niets nieuws meer te vertellen dan ik nu kon zeggen.

Tot de volgende keer maar weer.

Dag allerliefste lieveling.

Je weet het schat voor altijd in mijn hart.

Diep in mijn hart.

Voor altijd verbonden!!

Dag Sweety.

Knuffel van mam!!

 

7. okt, 2020
7. okt, 2020

Het grote spel gaat nu echt op de wagen! De grote shift zoekt naar belichaming. The Storm is upon us. Niet alleen in Amerika. Overal op de planeet. Ook in Nederland. De Aquarius zuiveringen zetten aan!

Die shift komt. Daar kunnen we niet anders dan heel blij mee zijn. Daar hebben we hard naar toe gewerkt. Die heeft ieder van ons mee helpen manifesteren door ons innerlijk transformatie werk te doen. Dus die shift gaat zich ontvouwen voor ons hoogste goed! Daar ligt onze focus op.

Ik wil graag kort iets delen.

Een groep mensen die nog niet wakker durfde of kon zijn, kan het zwaar gaan krijgen nu. De oer trauma’s kunnen versneld bij hen naar boven gaan komen. Schuld, schaamte, diepe pijn, onmacht diepe angst, woede en noem het hele rijtje maar op. De zaken waar wij al jaren mee bezig zijn kunnen bij deze groep diep getriggerd worden en heel direct in daglicht willen komen. Dit kan diep leed gaan veroorzaken en tot psychoses en andere psychische pijn leiden omdat er nog geen handvaten of innerlijke bedding is waarbinnen dit bestaansrecht kan krijgen.

De waarheid rond het gruwelijk machtsmisbruik van de mensheid die nu boven tafel gaat komen, het grote wakker schudden, zal voor veel mensen niet te verteren zijn.

Er zal een collectief veld van angst, pijn en verscheuring in beweging komen vanuit de mensen die nog niet wakker durfde of konden zijn. Dit zal het veld van licht ontmoeten dat anderen hebben gemanifesteerd.

Je krijgt dan een soort wrijving en daarbij komt er een nieuwe golf energie, een nieuw veld vrij. Dat is een soort schokgolf.

Iemand zei het heel mooi tegen mij, je krijgt een plus en een min energie wanneer deze velden elkaar ontmoeten. Precies dit manifesteert dus een nieuw veld dat een hogere frequentie bevat. Dat is een energetische wet.

Dit nieuwe veld kan ook voor de hoog bewuste mensen onder ons als intens ervaren worden.

De energie die vrijkomt bij het ontmoeten van de plus en de min is onderdeel van de grote shift.

Dit is de wrijving, de stuwende energie die kennelijk nodig is om überhaupt te kunnen shiften. Dit is een soort hogere wiskunde en daar ben ik niet goed in. Maar houdt de ontmoeting van de plus en de min in gedachte en dat dit dus een nieuw energieveld aan zet! Die gaat helpen de opening te maken naar 5D en hoger. Dit gaat allemaal over wrijving of noem het beweging.

Iemand vroeg me, moet ik voorzorgsmaatregelen nemen? De meest essentiële voorzorgsmaatregel die we nu kunnen nemen is volgens mij zelfliefde blijven aanboren. Dit steeds op nieuwe, subtielere laagjes binnen je grootsheid en dus op steeds diepere lagen binnen source, de bron in je zelf.

Zelfliefde belichamen en je godskern dieper herkennen.

Alles gaat om verfijning en verzachting binnen ons zelf nu. Het bemeesteren van ons innerlijk leiderschap. En van hieruit met alle tools die we in ons leven verzameld hebben anderen nabij zijn. Dit in de wetenschap dat die ander zijn eigen weg mag blijven gaan. Iemand zei het vandaag heel mooi tegen me. Iedere vlinder mag uit zijn pop komen wanneer het zijn of haar tijd is. Zelfs als er een grote shift gaande is.

Er kan sterkte polarisatie optreden. De plus en de min dus. Dit kan niet anders.

De warriors of light wordt gevraagd de spier van zelf liefde en het innerlijk meesterschap te blijven trainen, te verfijnen en polarisatie in zichzelf te blijven neutraliseren. Zo binnen zo buiten. Persoonlijk en collectief.

Heel veel mensen gaan het moeilijk krijgen door aan de ene kant de hoge lichtfrequenties die verbinding zoeken om de liefde dieper te vestigen om zo de schaduw te helpen transformeren en verzachten. En aan de andere kant zal alles wat in het daglicht gaat komen en zichtbaar gaat worden op TV (niet in de massa media) verbijsterend zijn. Om dit krachtveld gaat het. De open baringen zijn begonnen.

We hebben met elkaar veel werk verzet in zelf heling en hierdoor een bedding van heling voor anderen uitgezet. Hierdoor kon de schaduw zich gaan laten zien. En die komt nu massaal in het daglicht.

We mogen elkaar bedanken voor al het werk dat we hebben verzet. Het was onzegbaar zwaar, maar ook heel mooi. En nu komt de shift waar we naar hebben verlangd! Hiervoor zijn we op aarde! We zijn het aan het doen.

We gaan ervoor. We staan in onze kracht en soms zijn we er even uit en ook dat is goed. Maar we weten hoe het zit nu. We hebben de sleutel tot onze soevereiniteit in handen!

Er zullen open baringen gaan komen die velen zal schokken en er zal ook beroering kunnen komen onder de mensen die wakker zijn. Wanneer de schaduw in zijn volheid in  het licht komt kan dat confronterend zijn!

Samen, hand in hand in de shift! In liefde! Er zijn voor elkaar.

WWG1WGA !! Where we go one, we go all.

In liefde!

4 oktober 2020

Jolanda van Dalen