8. apr, 2020

Angst of vertrouwen?

Ik schrijf dit even tussen neus en lippen en heb er niet echt een goed artikel van gemaakt, maar dit voelt belangrijk. Het is mijn persoonlijke bijdrage aan wat er op dit moment op onze mooie planeet aan het gebeuren is op een esoterische laag.

Het was 24 februari jongstleden. Een dag met opnieuw storm. Ik voelde me verdrietig, had pijn in mijn buik, oren ogen en er kwam niets uit mijn handen. Ik ging mediteren om contact met het verdriet te maken en nam twee stukjes Kunzite in mijn handen en verbond me met de meester deva van het kristalgrid van Kunzite en Metatron.

Ik gaf me heel diep over en dan beginnen soms mijn armen te bewegen. Dit is een soort van reconnecting met mezelf, mijn eigen geometrie, lichaamsbewustzijn. Dit kan heel ontroerend zijn. Het helpt me om nieuwe downloads te belichamen.

Er bouwde zich aan mijn rechter kant, in een smal soort gang, een prachtig liefdesveld op met kleuren die volledig nieuw voor me waren en waarvan ik bijna niet kan zeggen hoe ze er uit zagen. Een prachtig soort ijle pasteltinten. Betoverend mooi. De frequentie van de liefde die voelbaar werd was onzegbaar mooi en was nauwelijks in woorden uit te drukken. Het voelde nieuw en onwerkelijk.

Toen nam ik vrouw waar die een lichte hoofddoek droeg. Ze zat bij de rivier en had een kruik naast zich staan (de vrouw van Aquarius). Haar uitstraling was zacht, liefdevol en tegelijk krachtig. Mijn aandacht bleef lange tijd bij de vrouw daar aan de rivier. Toen vulde ze de kruik en tilde hem op haar hoofd en liep vol gratie door een licht landschap over een zandpad, langs kleine witte huisjes. Ze schoof een deur van tentdoek opzij. Ze waste haar gezicht, handen en voeten en ging in een gebed.

Een prachtige energie ontstond in de tent. Er kwam een man bij de vrouw zitten en ook hij ging in gebed. Zo mooi hoe zij daar samen zaten in hun diepe verstilling. Hetzelfde energieveld dat ik eerder waarnam begon zich op te bouwen en vulde de tent. Prachtig.

Na verloop van tijd gingen de vrouw en de man staan en omarmden elkaar met een intense tederheid en ze werden één.

Toen verschenen er vanuit hun beider buikgebied een flower of life schijf. Dit ritueel werd omgeven door prachtige kleuren en intense liefde. De twee flowers of life schoven langzaam in elkaar.
Op de plek waar de twee flowers of life elkaar overlapten ontstond een nieuw veld (vesica pisces). Dit veld kwam omhoog. Ik dacht eerst even dat er een nieuw multidimensionaal veld van mezelf geboren werd. Dat zal ook een deel van het verhaal zijn, maar er werd als het ware een nieuwe laag van de goddelijke blauwdruk geboren vanuit het heilig huwelijk van het mannelijk en vrouwelijk veld … … Volledig nieuw geometrie, c.q. bewustzijn!

Dus met andere woorden er wordt op dit moment een nieuw niveau van de goddelijke blauwdruk bekrachtigd. Dit zowel in jou en mij, in ons aardse menszijn, als op onze mooie planeet. En het is deze ongelooflijk mooie manifestatie van het Aquarius tijdperk, die op dit moment de fall out van karma omhoog stuwt. Dus het leven zelf stuwt alle helse shit naar boven. Die was er altijd al, maar wil uit het wezen van Moeder Aarde en het leven zelf gestuwd worden.

Me andere woorden, alle helse shit om ons heen komt juist nu omhoog omdat we met elkaar al zover zijn dat we de nieuwe aarde aan het manifesteren zijn!!! Dat is natuurlijk al lang gaande, maar deze wordt steeds een stapje dieper bekrachtigd! We zijn zover dat het heilig huwelijk in onszelf dieper bekrachtigd wordt, c.q. integreert!! En van hieruit ontstaat het nieuwe! Dus het is steeds maar omdenken!

En gisteren droomde ik dat mijn waterschildpadden Eli (hemel) en Terra (aarde) twaalf babyschildpadjes kregen. Hoe mooi kan je hem krijgen toch? Op dertien multdimensionale niveau’s wordt de Nieuwe Aarde bekrachtigd en ook binnen in ons. De schildpad is mijn totem. De schildpad verschijnt altijd wanneer er zich iets nieuws in mijn leven afspeelt. Persoonlijk of op collectief niveau. De schildpad is bij uitstek het symbool van Moeder Aarde omdat ze met haar buik over de aarde of door de wateren glijdt en haar bolle rugschild vertegenwoordigt de hemel. Een wijs dier dat al heel lang op deze aarde is.

Ja, het is veel op het moment jongens. En voel je dat alle shit je dreigt te overspoelen, richt een intentie op het feit dat het juist de manifestatie van de nieuwe aarde is die alle shit omhoog stuwt, dat onder alle shit de nieuwe blauwdruk van Aquarius haar opgang maakt! Er is zich werkelijk iets heel goeds aan het manifesteren. Het vraagt koelbloedig geduld. Het is echter niet de hel die losbarst maar de verlichting die een gigantische stap kiest in te zetten! Dus je kunt vanuit je innerlijk meesterschap en ZELF LIEFDE mee werken die nieuwe laag van de goddelijke blauwdruk te verwelkomen en te belichamen! Ieder keer wanneer we hiervoor kiezen boven de angst, en dus omdenken, maken we een prachtige stap voor onze Nieuwe Aarde. SAMEN STERK!

Vertrouw op het ingenieuze plan dat achter de schermen werkt, dwars door alle shit heen!

In liefdevolle verbinding.
Jolanda, 12 maart 2020