8. apr, 2020

Corona-gekte.

Wat gebeurt er op dit moment? Wat heeft de chaos rond het corona virus ons te zeggen?

We zitten midden in een krachtige FALL OUT van karma. Het grote plan van leven wil alles wat niet meer in haar wezen thuis hoort er uit duwen. Het leven maakt haar opgang naar hoger bewustzijn. Dat is al langere tijd aan de gang natuurlijk maar komt nu in een enorme versnelling! Dat gebeurt ook in ons zelf.
Het is echter niet de hel die losbarst maar de verlichting die een gigantisch offensief in heeft gezet!

Dit is ook nog eens een CO-CREATIE van jou en mij in samenwerking met de Bron! We hebben zoveel innerlijk helingswerk verricht en ZELF LIEFDE gemanifesteerd, dat onze innerlijke man en innerlijke vrouw het heilig huwelijk met elkaar aan durfden te gaan. En van hieruit wordt het nieuwe geboren!

Dus zie alsjeblieft hoe mooi jij zelf hebt bijgedragen aan de opgang van het leven. Ja, durf je dat te zien? Al is het misschien niet wat je voor ogen had natuurlijk.

Verbind je steeds dieper met je eigen waarde en zelf liefde. We hebben hier om gevraagd. We hebben dit met elkaar gecreëerd en nu komt het! Wat er gebeurt is misschien wel het grootste offensief van heling wat Moeder Aarde ooit gekend heeft.
Bedank je zelf even voor al je werk voor deze planeet mooi mens!

Dus weet je, je werkt al die tijd al vanuit jouw ZELF LIEFDE, je innerlijk meesterschap, mee om dit FALL OUT van karma te transformeren. Het voltrekt zich heel simpel door de verankering van je EIGEN WAARDE . En dat gebeurt al dag en nacht. Dus je bent genoeg! Je doet genoeg! Al die tijd al. Je mag je hier van bewust zijn.

En probeer je zelf steeds dieper te herinneren dat je een multidimensionaal mens bent dat diepe wijsheid draagt op vele, vele lagen van je bewustzijn. In die wijsheid liggen de antwoorden klaar op alle problematiek waar we voor staan of voor komen te staan! Het is zo veel simpeler dan we denken. Het ligt onder onze neus! Sterker nog we zijn continue werkzaam hierbinnen, we creëren dit!

HET ANTWOORD BEN JIJ ZELF! GA steeds bewuster zien hoe mooi je bent! Laat steeds dieper de liefde als een warme gloed door je heen stromen.

Vertrouw op het ingenieuze plan dat achter de schermen werkt in jou, in mij, in het leven, dwars door alle shit heen! En ja het vraagt koelbloedig geduld, maar je hebt niet voor niets gekozen op dit moment op aarde te zijn toch?

15 maart 2020
Jolanda van Dalen