8. apr, 2020

De sun will come out after the storm

Wanneer je deze zin ergens tegen komt, dan is dat hoopgevend. Het geeft de start van iets positief krachtigs aan!! Niet makkelijk om te zien misschien, maar wel positief!!

Even snel:

De aquarius blauwdruk wordt dieper bekrachtigd. De oude wetten van oorzaak en gevolg zijn afgebroken. De nieuwe wetten van Liefde en Eenheid zijn bekrachtigd!

Overal op onze planeet vinden op dit moment grote zuiveringsacties plaats binnen oude machts- structuren die niet mee kunnen naar de nieuwe aarde. Zo is er het bericht dat de paus uit zijn ambt is gezet. De duistere macht van het satanisme en de pedofiele netwerken wordt ontworteld. Ook Pizza-gate wordt ontmanteld. Veel duistere machtssystemen wordt een halt toegeroepen. Informeer jezelf en behoudt het goede.

De mens wordt hierbij geholpen door de machtigen van deze aarde. de witte raven, en uit andere dimensies! De mens krijgt enorm veel hulp!!!!!!! En vergeet de duit die wij zelf in het zakje doen niet hè> ;)

Er wordt diep geschaakt achter de schermen dat ons versteld zal doen staan. Dit allemaal onder het mom van Corona.

Veel mensen maken zich zorgen over de militaire beweging die ze in hun omgeving zien. Het gaat om acties die de mensheid juist zullen ondersteunen!!

Het leven zelf laat zich niet vernietigen. We hebben met elkaar zoveel liefde en licht gemanifesteerd. De mensheid wordt heus bijgestaan in haar poging om haar bestaansrecht terug te gaan pakken. Dit door steun vanuit de licht legioenen van deze aarde als uit vanuit andere dimensies. Totaal uit andere hoek dan je mogelijk verwacht!

Veel van wat er nu gebeurt is om de mens te beschermen. Wat kies jij te geloven? Een doom scenario? Vertrouw je niks en niemand? Of kies je voor de opgang van het leven?

Dus jongens er wordt diep geschaakt achter de schermen!

Het inernet gaat er mogelijk uit binnen kort, maar dan gaan we brieven schrijven toch? En via de post versturen ;)

Blijf dicht bij zelf, houd je fakkel brandend. Probeer niet mee te gaan in de angst. Jouw licht is nodig. Laat ieder doom scenario los. Train de spier van je hart. Daarmee kun je zo diep voelen, geven, nemen, ontvangen en onderscheiden!

Er is zich een plan aan het ontvouwen dat haar weerga niet kent.

Voor de mensen die niet wakker zijn kan het doodeng en zeer bedreigend zijn. Wees hen liefdevol nabij.

Voor de mens die wakker zijn: hier hebben we op gewacht en onze levenslang naar toe gewerkt. Hiervoor zijn we op aarde. Ja, het gaat schudden en het zal niet makkelijk zijn om waar te nemen. Maar het leven stuwt alles wat niet meer resoneert met de aquarius blauwdruk uit haar systeeem!

Vertrouw op het plan. Zelfs het corona virus is geen vijand! Dat speelt een wonderlijk, veel dieper rol als jij denkt … …

De Aquarius zuiveringen zijn begonnen.

Misschien kunnen jullie bij dit bericht je belangrijke informatie posten, getoetst aan je hart.

Ik sta naast je.

Liefsss
Jolanda

Artwork: Mark Henson