8. apr, 2020

Aquarius update 01: de val van de cabal

Even snel:

Ik schreef al eerder dat de Aquarius zuiveringen zijn begonnen. En dat er diep geschaakt wordt achter de schermen.

Op dit moment worden bolwerken van de cabal (de machtigen van deze aarde die vanuit de schaduw opereren) opgerold. Dit zijn groot opgezette militaire operaties waarvoor jaren lang tot in details is getraind. Al jarenlang lagen deze plannen klaar, maar er werd gewacht op het juiste moment om tot actie over te gaan. En nu is het tijd!

Aardse en galactische lichtlegers en wij allen die kiezen voor het licht en de liefde in onszelf, werken hierin samen in een co-creatie.

Er worden aardbevingen gevoeld in een aantal Amerikaanse staten. Dit zijn geen aardbevingen maar ondergrondse acties. Noem het oorlogvoering tegen de schaduw die zo lang de mensheid in haar greep koos te houden. Daar komt een einde aan nu.

Indrukwekkend dat er soldaten een rol op zich nemen om in een lichtleger te vechten!

Waar een grote focus op ligt op dit moment is het oprollen van de kerkers waarin duizenden en duizenden kinderen onder de meest onvoorstelbare bizarre omstandigheden werden gehouden als slaven voor gebruik door satanisten. Er komen steeds meer getuigenverklaringen boven water en die zijn gruwelijk. De focus ligt op Central Park op dit moment (New York).

President Trump, verguisd door velen, ook door mij in het begin, speelt een cruciale rol. Hij is geen lid van de cabal en is de spin in het web om het duister een halt toe te roepen. Zijn ‘make Amerika great again’ draagt een diepe belofte van hem in zich. Ook dit hoef je niet te geloven. Slechts de toets aan je eigen hart is belangrijk. Maar laten we voorzichtig zijn met onze beschuldigingen, want niets is nog wat het lijkt.

Wat er op dit moment gebeurt is groots. Het is iets waar we lang op hebben gewacht. Het is tegelijk heftig want de hellen komen nu pas goed in het daglicht. Het duister laat zijn ware gezicht zien. Dat kan voor sommigen van ons schokkend zijn en zelfs traumatiserend. Dit omdat het mogelijk onze eigen oude wonden aan kan raken.

Daarom is mijn uitnodiging: blijf de spier van je hart trainen. Je hart kan zuiver onderscheiden, voelen, geven, nemen en ontvangen. Jouw hart spreekt jouw waarheid.
Wees je eigen meester. Geloof ook mij niet. Ik deel wat ik waarneem.

Informeer je en toets de info die je leest aan je hart.
Maar ondersteun de Aliance van Licht in je zelf en daardoor in het grote plan. Het is nodig.

De wereld is niet meer dezelfde. Dat kan ook niet en dat willen we ook niet.

Wat er in het daglicht komt zal velen versteld doen staan en mogelijk mechanismen van ontkenning aanzetten. De waarheid is gruwelijk en schokkend, maar uiteindelijk bevrijdend. Hier hebben we lang op gewacht. Dat wil echter niet zeggen dat het makkelijk zal zijn.

De chaos en verwarring die er komt zal groot zijn. Zeker voor de mensen die hun bewustwordings weg net opstappen.

Onder de dekmantel van corona wordt een oude wereld afgebroken en begint schoorvoetend een nieuwe. Wanneer straks de quarantaine voorbij is gaan we zien wat er allemaal is gebeurd zonder dat de meeste mensen er weet van hadden … … Wat een plan hè?

Hou je fakkel van gouden licht brandend. Hou de liefde vast in je hart. Het licht heeft gewonnen.

Vertrouw dat er een nieuwe laag van de Aquarius blauwdruk is geactiveerd. We zijn stappen aan het zetten onder wetten van Liefde en Eenheid. Daarmee zeg ik niet dat alles meteen koek en ei is. Nee, het grote spel gaat nu pas op de wagen. En ja, dit is nog maar het begin, maar toch wel een glorieus begin niet? De LIEFDE heeft gewonnen. Het aangezicht van de liefde is niet altijd makkelijk, maar wel waarachtig.

In liefdevolle verbondenheid.
3 april 2020
Jolanda