10. apr, 2020

Aquarius update 05: Wat creëer jij?

Je creëert elk moment van de dag je eigen realiteit. Ongelooflijk hè?

Hoe gaat dat creëren dan in zijn werk?

Alles is energie, zo ver waren we al. Alle levensvormen op deze planeet bestaan uit belichaamde, gematerialiseerde energie.

Ook onze gedachten zijn dus energie.

De energie van onze gedachten projecteren we in de subatomaire, vormloze oer energie waar het universum uit bestaat. Dat gebeurt via de natuurwetten die voor deze aarde gelden. Zo krijgt het leven op deze planeet vorm.

Deze subatomaire energie is volkomen neutraal. Het universum geeft de energie van onze gedachten via een complexe procedure van materialisatie in een vorm aan ons terug. Zo creëren wij onze realiteit. Zo materialiseren onze gedachten. Dit even heel simpel uitgelegd.

Door miljoenen jaren heen heeft zo de materialisatie van alles hier op aarde vorm gekregen.

Nu gaan we ons meer realiseren dat het belangrijk is om bewust te zijn wat we in die subatomaire oer energie willen projecteren. Wat willen we scheppen, manifesteren en wat willen we dus ontvangen?

De mens heeft een vrije wil.  Iedereen kan naar hartelust oefenen, spelen en leren met wat ie wil leren vanuit die vrije wil. Dat maakt de aarde een interessante planeet voor veel levensvormen.

Nu is het Aquarius tijdperk begonnen (rond het jaar 2000) en dit duurt zo’n 2160 jaar. Het wordt ook wel een kosmische ademhaling genoemd. Ieder tijdperk kent een andere kosmische imprint voor de evolutie op deze planeet.

In het Aquarius tijdperk zijn de wetten van Liefde en Eenheid bekrachtigd en de oude wetten van oorzaak en gevolg van het vissen tijdperk zijn ontkoppeld. We zitten nu volop in de overgangsperikelen van oud naar nieuw.

Een moedige voorhoede van de mensheid heeft, door een pittige bewustwordings weg te zijn gegaan, het punt bereikt waarop ze de persoonlijke vrije wil koos te overtijgen. Want die bracht, naast heel veel mooie zaken, ook heel veel narigheid. Die werkte niet meer. Ze kozen voor een volgende stap in hun menselijke evolutie.

Deze wakkere mensen herinnerden zich dat ze de codering van goddelijke DNA in hun essentie dragen, een goddelijke vonk! Ze herinnerden zich dat ze van goddelijke komaf zijn. Ze kozen er voor de vrije wil los te laten en zich te verbinden met hun eigen goddelijke wil. Die bleek veel liefdevoller te werken om het zo maar even te zeggen.

Wat is dan die goddelijke wil?

Dat is de afstemming op de kosmische ordening binnen het grote plan van leven zoals het bedoeld is, de blauwdruk van het plan van de schepping. Dat plan dat elke dag opnieuw gestaag de liefde laat zien, maar dat wij waren vergeten. Deze afstemming speelt zich af binnen in je zelf dus!

Er is dus een levensgroot verschil tussen het creëren vanuit de vrije wil en de goddelijke wil in ons zelf!

Vanuit de goddelijke wil in ons, dus vanuit de verbinding met het grote plan van leven, kan de mens het leven terug gaan leiden naar haar oorspronkelijke bedoeling. Uit de chaos die we met elkaar gecreëerd hebben en velen nog zullen blijven creëren!

We kunnen vanuit de goddelijke wil in ons het grote fall out van karma transformeren.

Vanuit de goddelijke wil in jou en mij wordt er niet langer vanuit het kleine ikje in de subatomaire oer energie geprojecteerd om te oefenen, te spelen en te creëren vanuit de vrije wil. Er gebeurt iets totaal nieuws. We creëren vanuit onze innerlijke verbinding met de blauwdruk die er voor deze tijd klaarligt en dat zijn dus die wetten van Liefde en Eenheid. We zijn co-creators van het leven geworden en ondersteunen het transformatie-proces van de exodus uit het lijden, richting 5D!

Dus samengevat: Willen we ons stempel op het leven drukken vanuit de persoonlijkheid? Vanuit het kleine ‘ikje’? Of willen we het leven uit haar benauwde situatie leiden, naar een leven van blijheid zoals het bedoeld is? Dus vanuit het geheelde ZELF.

De impact die jij en ik op ons eigen leven en het wereldtoneel hebben is groot! Onlangs schreef iemand mij: ‘prepare for the worst’! Ik kon het niet geloven! Nee dus, dat is niet waar ik me mee kan verbinden. Ik projecteer die gedachte NIET in de subatomaire oer energie van het universum! Ik kies andere gedachten, die van de opgang van het leven. Van een diep vertrouwen in de LIEFDE. Ik sluit aan op de blauwdruk van Aquarius. Ik sluit aan op de opgang van het leven. DAT wil ik creëren!

Dus ik nodig je uit om eens serieus je gedachten zo door de dag heen te observeren. Realiseer je dan dat het universum je geeft wat je vraagt. Dat  prachtige universum steunt je werkelijk in alles wat je wilt.

Dus wat wil je?

Het kan interessant zijn om eens kijken hoe het binnen in jouw werkt met de vrije wil. Durf je al na te denken over het feit dat je zelf divine, goddelijk bent? Een goddelijke vonk? Ben jij het waard om dat te herkennen, te erkennen en te accepteren? En kies je er voor zo aan te sluiten op de goddelijke wil in jou?

We dragen goddelijk DNA, dat is wetenschappelijk bewezen! Dus het is tijd om je volgende stap richting meer zelfliefde en eigen waarde te zetten. Je realiseren dat je een goddelijk mens bent.

We zijn eeuwen en eeuwen om de tuin geleid en gemanipuleerd en vergaten onze goddelijke afkomst. Maar nu niet meer!

En ja, af en toe is het lastig om in je vertrouwen te blijven, want jeetje wat gebeurt er veel. Maar kies steeds voor jouw meesterschap, waar je je ook bevindt op jouw groeiweg. Het is een kosmische wet, door alle shit heen, dat de waarheid in ons zich altijd vitaal een weg naar buiten kiest te zoeken. Zeker in dit tijdsgewricht.

Er is veel leed in 3D. Je kunt dit waarnemen en mededogen voelen, maar je hoeft je niet keer op keer daarmee te verbinden. Dit maakt het lastig om je nieuwe 5D weg uit te zetten in die subatomaire energie.  Ik kijk de narigheid aan, maar laat het los in diep mededogen. Het verblijft in mijn hart, maar ik verbind me er niet keer op keer mee. Het leed kan niet mee naar 5D. Daar bestaat het niet meer! Althans, niet zonder aangeraakt te zijn door zelfliefde. Het is mijn missie 5D te implementeren nu, samen met jou. Weet je, we creëren werkelijk een nieuwe aarde en dat lukt niet wanneer we ons continue met het oude blijven verbinden. Wanneer je dit nog moeilijk vindt, kan het zijn dat er nog een oude rest van schuld binnen in je leeft. Dit mag je helen, want het zegel van ons collectief schuldgevoel is er af! En weet dat het leed juist transformeert wanneer jij voor zelf liefde kiest! Dat zal het blijven doen, want alles is met alles verbonden.

Leer jezelf elke dag een stukje meer lief te hebben en van hieruit de ander!

De mens Jezus van Nazareth was een van de velen die zijn goddelijke essentie aan ons voor leefde. Dat deed hij niet voor niets. Nu is het onze beurt. Op jouw eigen tijd en tempo!

Voor wie het Paasfeest vieren: dit Paasfeest is anders! Jij en ik gaan een ongekend mooie nieuwe spiraal in van werkelijk opgang van leven. De goddelijke vonk in ieder van ons staat op! 

Fijne Paasdagen!

10 april 2020

Jolanda van Dalen