14. apr, 2020

Aquarius update 06: Alles waar ik mijn aandacht op richt groeit!

De * cabal brengt continue akelige zaken naar voren en wil dat wij onze gedachten daarop richten. Ze willen dat wij daar mee bezig zijn in ons denken. Dan wordt het groter en creëren we die realiteit die zij willen. Manipulatie ten top! Daar zijn ze op uit dus.  Het licht heeft echt al gewonnen, maar het spel is nog niet uitgespeeld.

De cabal wil dat wij ons druk maken over Covid19, over 5G, over vaccinatie-programma’s en over een heleboel andere thema’s.  Zo helpen we mee dat te materialiseren. Dit terwijl dat echt niet nodig is! Er is genoeg  prachtig bewustzijn binnen de mensheid over al deze thema’s dat dit ons niet meer kan schaden!

Het gaat meer dan ooit dus om neutralisatie van  ANGST. Dit vanuit eigen waarde, zelfliefde en focus op wat jij in de wereld wilt zien.  Realiseer je dat je goddelijke DNA draagt! Je bent zoveel meer dan je mogelijk bewust bent!

Onderzoek waar je aandacht heen gaat en of je dat wilt creëeren.

Simpele, liefdevolle intenties kunnen je heel snel terughalen uit angst. Het is allemaal niet zo ingewikkeld. Het is een kwestie van simpele keuzes en een stukje oefenen. Waar een wil is, is weg!

Kies voor co-creatie met  de aardse en galactische Aliance in naam van de Liefde, ons mooie bewustzijn en de opgang van het Leven!

Oefen in het creëren wat jij in jouw realiteit wilt zien.

Doorzie het plan van de cabal om verwarring te zaaien!

Neem genoeg tijd om rustpunten te vinden in je dagelijks leven, zorg goed voor jezelf en vergeet ook niet dat het leven elke dag gestaag gewoon de liefde laat zien. De liefde is er altijd, het is maar hoe we kiezen te kijken!  Vergeet de vreugde niet.

We zijn lichtdragers, prachtige, kristallijnen wezens. We zijn diamanten en elke dag slijpen we een nieuwe laag van ons goddelijk bewustzijn tot een stralend facet! Dit is ons wapen!  Hoe krachtig is dat!

Jolanda van Dalen

14 april 2020

* De cabal is een verzamelnaam voor die groep mensen die hun macht misbruikt op deze aarde en vanuit de schaduw opereert.