16. apr, 2020

Aquarius updat 07: Je bent genoeg.

Wat kan ik zelf doen om de evolutie, die nu zo'n krachtige stap wil zetten, te ondersteunen? 

Dat is heel simpel.

Je hoeft geen grote werken te verrichten.

Het ligt allemaal in de eenvoud. Altijd al.

Het begint bij de herkenning, erkenning en vooral de acceptatie van je mooie eigen proces.

Het met de ogen van de liefde naar jezelf kunnen kijken en waarnemen dat je prachtige stappen zet. Dat je een mooi mens bent!

Het gaat niet om het doel, maar om de weg daarnaartoe.

Iedere stap die je in je groeiproces zet is er eentje en wil gezien worden.

Dus waar het allemaal begint is erkenning dat je goed bezig bent, al verdrink je soms in je eigen emoties en wil je sneller. Het gaat om dankbaarheid voor wie je bent en waarmee je bezig bent.

Ik zie zoveel mensen die de weg kwijtraken nu omdat ze over het hoofd zien dat het proces waar ze doorheen gaan precies is waar het nu omgaat! Persoonlijke evolutie is de belangrijkste sleutel naar collectieve evolutie!

Vanuit ons ‘kleine ikje’, dus vanuit ons ego, willen we soms te snel. Neem wat gas terug, je gaat snel genoeg! Vertrouw je proces. Je ligt precies op schema. Alles gebeurt werkelijk op jouw eigen goddelijke timing. Je bent ieder moment, dag en nacht verbonden met het grote goddelijk plan! Je gaat goed.

Laat de spanning los dat je sneller moet. Laat spanning los dat je iets moet doen voor de aarde. Fluit jezelf liefdevol terug uit de valkuilen van het ego. Je hoeft helemaal niks te doen. Je bent zelf de sleutel van waaruit precies alles gebeurt wat nodig is!! Het gaan van jouw bewustwordingsweg is het enige waar het om gaat.

Je bent GENOEG! Ga heel simpel jouw weg. Precies zo werk je aan het openen van je prachtige hart. Zo leer je het steeds verder en langer open te houden. Daar ligt het. En het enige wat dit nodig heeft is ontspanning, zodat je ook en vooral de vreugde durft te gaan voelen! Vreugde is een van de krachtigste gevoelens die we tot onze beschikking hebben. We kunnen ervan uit manifesteren! Vreugde verbind je terug met je innerlijk kind.

Het leren leven vanuit ons hart is het belangrijkste thema van de evolutie van dit moment. En daar krijg je pakweg 2140 jaar de tijd voor! Dus relax, haha!

Wanneer jij een stap zet in erkenning van jezelf, dus voor zelfliefde kies, gaat dit als een twinkelende, fonkelende lichtvonk naar het fluïdum van het leven toe.  Dit is pure transformatie en precies hierdoor krijgt een ander mens, misschien wel ergens aan de andere kant van deze planeet, ineens het gevoel van een stukje meer eigen waarde en durft ook een nieuwe stap te zetten.

Weet je, de hele goddelijke blauwdruk ligt in je goddelijk DNA klaar. Alles is er al.  Je mag het ONT-WIKKELEN.  Daar ligt het!

Het gaat nu slechts om een nieuwe stap van ZELF LIEFDE! Durf je te zien dat het juist je eigen proces is (al word je er soms krankzinnig van) dat je verder draagt naar collectieve heling? Naar opgang van het leven?

Dus lief, mooi, fantastisch en geniaal mens, zeg regelmatig even tegen jezelf: “IK DOE HET GOED. IK BEN GOED BEZIG”.  Dit is waar het om gaat. Er wordt niks van je ge-eist. Het gaat om aanwezig zijn in dit tijdsgewricht, hier op deze prachtige planeet.

Wanneer je met liefdevolle stem, in dankbaarheid, hardop tegen jezelf spreekt, activeer je ook nog eens je eigen prachtig DNA. Ja, dat is inmiddels ook alweer bewezen!

Er is eigenlijk geen ander doel dan wat we aan het doen zijn met elkaar.  Belichten wat in ons goddelijk DNA klaarligt.

Je bent genoeg. Je mag echt loslaten dat je grote werken moet doen.

Zelfheling en opstanding in jouw multidimensionaal bewustzijn is de krachtigste vorm van collectieve heling en evolutie. Werkelijk iedere stap die jij in jouw eigen proces zet, wordt door het leven gezien. Sterker nog, hierdoor komen er stralende vonkjes van transformatie het leven binnen. En zo ontstaat heling! Voor je buurvrouw, voor de dokter, voor de groenteboer, voor je geliefde, voor je zoon of dochter, voor de politicus, voor het leven. Ook voor degene die nog kiest om vanuit de schaduw te opereren, de cabal!  En zo dus voor Moeder Aarde!

In jou ligt het grote plan van leven klaar. Transformeer liefdevol en teder binnen jouw bewustzijn en doe dit in jouw tijd en tempo en laat het ook iedere keer weer diep los. Geef je over aan het prachtig goddelijk plan dat in jou klaarligt en zich dan stukje bij beetje kan openbaren volgens de goddelijke ordening.

De wonderen voltrekken zich als vanzelf wanneer wij ons kleine ikje loslaten en op onze goddelijke essentie kiezen te vertrouwen.

Het leven laat zich niet vernietigen. Nee, niet in dit nieuwe tijdsgewricht.  Het leven is aan een grootse opgang begonnen.

Het Aquarius tijdperk stuwt ons naar de meest geniale les van deze tijd: ZELF LIEFDE. Dit is werkelijk de sleutel tot zelf bevrijding.

Verbind je vanuit jouw goddelijke wil met het prachtig goddelijk plan van leven dat in jou klaarligt. Geef je over aan je prachtige hoger zelven (ja, we hebben er meer) en laat ieder verlangen op een bepaalde uitkomst los.  Laat het grote plan zich ontvouwen. We zullen verstelt staan van wat er zich kiest te manifesteren. Juist wanneer we loslaten gebeurt het!

In liefde met jou verbonden in deze bijzondere tijd!

16 april 2020

Jolanda van Dalen