5. mei, 2020

Bevrijdingsdag

Aquarius update 09: multidimensionaliteit.

Mijn bevrijdingsdag.

Ik voelde me raar vanmorgen. Een heleboel zaken leken even monsterlijk uitvergroot op me af te komen.

Het rare gevoel waarmee ik op was gestaan, groeide uit tot irritatie, onmacht en tenslotte tot boosheid. Ik bedankte mezelf voor die emoties omdat ze iets duidelijk wilde maken over wat er in mij speelde. Ik maakte ook tegelijk de keuze dat ik er niet te lang in rond wilde sudderen. Het mocht duidelijk worden wat er in mij woelde.

Ik ging buiten in de zon een kopje theedrinken en ik zei hardop tegen mezelf:
‘Ik ben vrij.
Ik ben een authentiek, multidimensionaal vrij wezen.
Ik heb een oneindig mooi bewust zijn.
Alles is er al.
Ik kies om mijn volgende stap te zetten.
Kom maar op, laat maar zien wat hier wil zijn.
Wat is mijn antwoord op de frustratie en de verwarring die ik voel?”

En ik voelde de woorden in mijn hele wezen resoneren.

Nu moet je weten dat ik een paar weken geleden een paar zeer cryptische dromen heb gehad. Het lukte redelijk om ze te ontcijferen, maar er vielen geen kwartjes. Daar zou verandering in komen … …

Ik zat dus lekker in de zon en zakte heel snel weg in een diepe droomslaap.

Vrijwel direct stond er een prachtig wezen naast me en ik wist dat zijn naam JACE was. Ik maakte ook direct de klik dat hij een nieuw parallel zelf van mij was. Hij is de ‘man’ uit een van mijn cryptische dromen die ik eerder had gedroomd.

Er viel in rap tempo van alles op zijn plek. Jace komt uit het land van MU en hij gaat me helpen bij een nieuwe stap in mijn leven en werk.

“Ja, ik ben terug uit MU. Ik kom uit jouw joodse voorouderlijn en breng het kristal gen terug. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf het waard vinden dat ik jou ben”, zo klonken de ‘woorden’ van dit nieuwe parallel zelf in me door.

Ik kwam langzaam uit mijn droomslaap terug en herinnerde me kraakhelder mijn cryptische droom van een paar weken geleden. Hieronder deel ik het belangrijkste gedeelte van de droom. Ik zet de vertaling er tussen haakjes achter. Alleen maar lezen wanneer je zin hebt.

Droom:
Er kwam een MUziek lerAAR bij mij thuis.
Vertaling:
MU: is de hoog beschaafde civilisatie van Lemurie.
AAR: een systeem waarmee je snel lessen en kennis kunt omzetten voor het hoogste goed. De focus ligt hierbij op wat de reden is waarom dingen zich laten zien.

Ik kreeg GIT AAR les.
Vertaling:
GIT: zwarte barnsteen waarmee een elektrische lading kan worden opgewekt.
GIT: is ook een term uit de computerwereld en betekent versie-beheer. Niet interessant om dat hier volledig uit te leggen, maar voor mij persoonlijk is het duidelijk geworden en dat was dus nodig

Het ging om 10 lessen a 35 euro per les
Vertaling:
De getallen zijn de codering van de naam JACE.
Jace is een Hebreeuwse jongensnaam en betekent ‘hij die geneest’.

Er werd een CONTRACT op gemaakt voor de lessen.
Vertaling:
Dit parallel zelf ik hebben een afspraak gemaakt dat we samen komen in dit leven om samen te werken.

Wanneer ik meer gitaarlessen zou nemen werden ze gekoppeld aan een goed doel.
Vertaling:
Die is duidelijk toch?

De lerAAR bewoog zich door het hele huis.
Ik vraag me af of hij te vertrouwen is.
Vertaling:
Goed voelen wie zich hier laat zien!

Hier eindigt de droom.

Ik heb de belangrijkste stukjes uit de droom gehaald. Er was nog veel meer, maar dat is niet relevant voor wat ik wil delen nu. Waar het mij om gaat is om te delen hoe mooi onze ziel werkt. Hoe boodschappen op ons bordje worden gelegd en uitnodigen om de symboliek te vertalen. Natuurlijk werkt dit bij iedereen op een eigen unieke manier, maar ik wilde mijn manier graag delen.

We leven in een zinderende tijd. Ik zeg niet makkelijk, want in feite leven we in een staat van beleg. We worden echter meer dan ooit uitgedaagd om onderzoek te doen naar wie we als mens eigenlijk zijn en waar we onszelf weg hebben gegeven zodat anderen over onze grenzen konden gaan.
We worden continue uitgenodigd om onze grens te verleggen richting het exploreren van ons geniaal menselijk bewustzijn, ons goddelijk DNA. De schaduw buiten ons is onze eigen creatie en dwingt ons om ons hoogste licht (=bewustzijn) te manifesteren.

Het relatief jonge menselijk ras is in haar evolutie op weg een licht-ras te worden. Dat houdt in dat we ons moeten gaan herinneren wie we zijn. We hebben geen andere keus!

Mijn cryptische droom van een paar weken geleden waar ik aanvankelijk niks mee kon, bereidde mij voor op de komst van een nieuw parallel zelf. En daarmee een nieuwe fase in mijn leven en werk.

Tijdens het theedrinken vanmiddag in de zon is dit parallel zelf geland. Jace is een hoger en wijzer deel van mijn eigen multidimensionaal bewustzijn. Hij komt op precies dit moment, op divine timing. Pas na een persoonlijk crisismoment kon ik niet anders dan opnieuw kiezen om een volgende stap te maken in mijn persoonlijke groei. Dwars door een stuk onzekerheid heen.

Ik ben me nu onder andere bewust geworden dat ik eigenlijk heel graag iets wil doen met het houden van webinars met daarin nieuwe technieken om ons kristallijnen wezen dieper te verankeren. Zie je hoe mooi de transcripties in de droom hier duidelijk op wijzen?

Dus kort samengevat, voel je je gefrustreerd door alles shit in de buitenwereld? Laat je niet klein krijgen! Kies steeds, dwars door je onmacht heen, voor die innerlijke vrijheid, de soevereine, authentieke, mens die je bent. Kies steeds voor je goddelijke essentie met je geniaal bewustzijn! Blijf zoeken en verbinden met je grootsheid!

Haal de lagen van je prachtig multidimensionaal bewustzijn naar je aardse menszijn terug. Nodig je hoger bewustzijn uit en ontdek nieuwe antwoorden op de complexe vraagstukken die zich voordoen in je persoonlijk leven en in het collectief. En bovenal maak je zelf niet te klein wanneer een hoger en wijzer deel van jezelf zich aandient. Dit ben jij!!

Dit is mijn bevrijdingsdag. Ik ben door een stuk frustratie naar een nieuwe laag van mijn eigen hoger bewustzijn gegaan. Ik heb antwoorden gekregen voor een nieuw vervolg op wat ik hier op aarde kom doen. Alles in mij voelt zinderend van het nieuwe! Nu de integratiefase en daarna het handelen. Dat vraagt erkenning en acceptatie, maar daar ga ik voor!

In liefdevolle verbondenheid.

5 mei 2020
Jolanda van Dalen.

NB.I: Voor wie de term multidimensionaliteit mogelijk nieuw is:

Wat is multidimensionaliteit?

Vanuit mijn persoonlijke ervaring gezien, beschikt een mens over een prachtige, overkoepelende overziel en draagt hij daarbinnen vele zielenextensies, oftewel andere, parallelle zelven. Deze zelven bestaan allemaal gelijktijdig in het actuele nu-moment, dus samen met de aardse menselijke ziel. Ze kunnen zich in een andere dimensie, op een andere tijdslijn, op een andere planeet, binnen een ander sterrenstelsel of ander universum bevinden. Dit principe van de vele zelven stelt iedere levensvonk in staat om gelijktijdig meerdimensionale levenservaringen op te doen binnen het grote ‘Al Wat Is’. Dit is een groots concept met ongekende mogelijkheden dat ons kan doen duizelen! Terwijl je gewoon je aardse leven leidt, gebeurt er dus van alles binnen jouw overziel en ben je andere ervaringen op aan het doen binnen het ‘GROTE AL’. En je bent ook mogelijk nieuw bewustzijn aan het zaaien op Moeder Aarde vanuit al je parallelle ervaringen.

 'In het huis van mijn Vader zijn vele kamers'

Deze metafoor uit de bijbel vertelde mij lang geleden dat in het quantum veld (de vader) er meerdere versies (vele kamers) van jouw en mijn prachtig bewustzijn aanwezig zijn … …