7. jun, 2020

In de gratie van je eigen soevereiniteit.

 

Hoe onzegbaar complex het ook lijkt te zijn op dit moment op onze planeet, alles wat zich laat zien kan bedoeld zijn om oude wonden te heropenen. De ervaring kan genadeloos zijn, er ligt echter een kans in om te helen op een manier die je nog niet eerder gekregen hebt.

Houd moed, alles wat je nu nodig hebt, ligt in je eigen bewustzijn klaar! Het wacht slechts om aangeraakt te worden door de liefde voor je zelf. Het gaat echt om niks anders dan handelen naar jezelf. Jezelf op de eerste plaats te zetten nu! Je zelf de belangrijkste mens op de wereld maken nu! (vanuit het hart hè?).

Wanneer je dit kunt, gaat het water van Aquarius nog krachtiger stromen! Dit is het meest krachtige wapen dat we hebben.

Herken en erken hoe mooi je bent, hoe groots je bewustzijn eigenlijk is. Je volgende stap is om dat dieper te accepteren, want dat blijkt het moeilijkste te zijn wat er is. Je ZELF ontvangen dus!

Je belangrijkste handvat op dit moment is: DOORVOELEN van de pijn, het verdriet, de verslagenheid, de verwarring, de machteloosheid, de woede die bij je aanklopt. Keer op keer.

Stap voor stap voor stap in jouw tijd en tempo! We gaan snel genoeg.

Alle emoties die nu in jezelf aan de oppervlakte komen zijn ontzettend oud en hebben te maken met al het oude onderdrukte en ook met de oude onderdrukker in ons zelf. Met licht en schaduw. We staan op het scherpst van de (gulden) snede.

De buitenwereld is de perfecte spiegel voor ons op dit moment. Alles wat ons daarin raakt, biedt een indrukwekkende kans onszelf dieper te helen. Zo buiten zo binnen.

Sla je armen liefdevol om je zelf heen en nodig je pijn uit: “Kom maar pijn, ik ben bang, boos en voel me machteloos, maar niettemin mag je in mij bestaan. Ik wil me niet meer van je afscheiden, want dan ga ik je buiten mij bevechten en ik wil niet meer vechten. Ik staak de oorlog in mij!"

En dan de pijn even tot diep in de cellen van je prachtige lichaam doorvoelen.

Je tranen en onmacht er laten zijn. Naakt, van aangezicht tot aangezicht.

De schaal die rond je pijn zit breekt … … .

En bedank je pijn voor de rol die hij heeft gespeeld in je leven en laat hem dan  in liefde los.

Je heilige geometrie, je bewustzijn, komt vervolgens in beweging en zet een transformatieproces aan. De oude pijn wordt omgezet in nieuw licht (=bewustzijn).  Je lichaam heelt.

Het IN TE GRATIE proces begint en nieuwe lagen van je prachtig bewustzijn worden geactiveerd.

Je komt dieper IN DE GRATIE van je eigen grootsheid en soevereiniteit aan.

Precies dit is tegelijk jouw geschenk aan het collectief. Hoe HOOPVOL  is dat! Al het werk wat je in jezelf verzet heeft ook effect op het collectief! Je draagt dus bij aan de opgang van het leven.

Door jouw zelfheling komen er stralende vonken van licht (=bewustzijn) vrij en die stromen naar de verwarring, de schaduw op deze planeet en brengen daar heling en transformatie. Precies daar waar het nodig is. Dat hoef je niet eens te richten. Dat vindt vanuit de liefde vanzelf haar weg. Hoe mooi en hoopvol is dat!

Alles goeds in jouw proces om de kosmische, soevereine mens steeds dieper in jezelf vrij te geven.

Dit is waar het nu om gaat.

Dit is onze sleutel.

Samen kunnen we dit varkentje wassen! Jij en ik!

Dank je wel mooi en moedig mens.

In liefdevolle verbondenheid.

Jolanda van Dalen

7 juni 2020