21. jul, 2020

Opnieuw kiezen!

Al dagenlang heb ik nergens zin in. En komt er niks uit mijn handen. Voel me zinloos en leeg. Doodmoe. Mijn levenskracht lijkt verdwenen.

Tranen, zoveel tranen. Zoveel verdriet.

Slachtoffer en dader ervaringen. Heftige beelden komen en gaan. Alles is in mij.De totale Apocalyps (=ontsluiering)

Ik wil me eraan over geven, maar durf nog niet.

Mijn ziel gaat spreken via mijn lichaam.Mijn hart en longebied gaan pijn doen.Mijn ogen branden. De gruwelijke beelden van de kinderen … … Mijn eigen innerlijk kind.

Misselijk ben ik ervan. Vele tijdlijnen lopen door elkaar. Heden, verleden en toekomst.

Ik ben boos op god (Dus boos op mezelf). Woede Woede omdat de mensheid en mij het recht op de volte van het leven is ontzegd. Woede om de duistere machtsrituelen. Met mij als dader en slachtoffer, ik ben ze allebei).

Gevoelens van diepe zinloosheid en betekenisloosheid. Ik ga de zinloosheid binnen en sterf … …Mijn geboorterecht bestaat niet meer. Ben mezelf volledig kwijt. En dan breek ik. En kan niet anders dan me overgeven, zo moe ben ik, want ik koos nog te vechten. Dus blokkeerde ik mijn levensstroom.

En toen snapte ik weer waar het over ging. Mijn ziel vraagt mij of ik het nieuwe leven toe durf te staan.Of ik mijn nieuwe levensruimte in durf te gaan. De belofte van het leven binnen een nieuwe aarde.

Mijn ziel vraagt mij of ik er klaar voor ben om te leven in die nieuwe dimensie. Ik zeg ‘JA”!

Ik kan slechts huilen omdat ik voel wat ik zo gemist hebt. Het is overweldigend wat ik mezelf heb ontzegd.

Dan vang ik een glimp op van de nieuwe levenskracht die haar weg in mij zoekt. Ook die is overweldigend. Ik lik mijn wonden.

De pijn mag zich langzaam vrij gaan geven. Ik schenk mezelf het leven. Dwars door de ontkenning heen die als een collectief gedachten goed om mij en de mensheid heen heeft gelegen.

Ik breek mijn levenskracht dieper open. En de oude collectieve gedachtevorm van onderdrukking die in de 3D matrix post heeft gevat wordt ontkoppeld.

Ik voel me vrij.

21 juli 2020

Jolanda van Dalen.