30. sep, 2020

Mijn innerlijke shift van 3D naar 5D.

Ik droom intens en de visioenen die komen zijn nieuw voor me. Ze brengen nieuwe stukjes van de puzzel van mijn leven in beeld.

Er gebeurt veel in mijn hoofd. Mijn ogen, oren, neus en kaken … … . Alles vibreert en trekt op naar nieuwe waarneming. Het voelt allemaal  raar en ik word regelmatig even weggetrokken. Dan ga ik even zitten en rust wat met een kopje thee.

Alles in mij en om mij heen draait om liefde. De liefde voor wie ik in dit leven ben. De liefde voor alles wat ik met vallen en opstaan reeds heb geleefd. Het oordeel op het minder fraaie wat er ook was, is er niet. Alles mag recht worden gedaan. Het krijgt betekenis. Mijn leven komt in zijn Aquarius waarde.

Vreemd genoeg voelt zoveel liefde af en toe ook schokkend. De diepte ervan is zo intens en de openbaring bijna niet te dragen.

Ik durf nu werkelijk te voelen hoe mooi ik ben. Hoe mooi mijn leven eigenlijk al die tijd al was, maar ik niet kon zien. Ik voel hoe de hitte in mijn lichaam dan toe neemt. De zelf liefde gloeit door me heen.

Ik val van mijn geloof wanneer Yeshua voor me staat. Er lopen tranen uit mijn ogen en natuurlijk ga ik later twijfelen of het klopt wat ik waarnam.Maar het is waar, want Yeshua blijft in mijn bewustzijn komen op verrassende momenten.

Ik besef dat ik me niet meer klein maak en dat daarom deze verbindingen zich kunnen manifesteren. Mijn eigen waarde is thuis en daarmee kies ik voor gelijkwaardigheid. Ik kies om mijn eigen godskern te leven.

Yeshua heeft een boodschap voor me en geeft aan hoe mooi hij mijn innerlijk kind vindt. Dat maakt me blij!

Mijn lichaam bouwt haar kristallijnen geometrie op. Ik kan het bijna letterlijk voelen. Het is zoeken met wat ik wil eten en drinken. Soms eet ik ineens iets ‘slechts’ omdat ik er enorme behoefte aan heb. Dat doe ik dan gewoon en geniet ervan. Over het algemeen eet ik steeds minder, maar wel hoogfrequent.

Mijn hart bouwt haar verbinding met de pijnappelklier verder uit. Ik voel dat me beweeg in een nieuwe laag van mijn bewustzijn. Het is best wel wennen hoor.

Alle dagelijkse problematiek rond corona en andere problematiek lijken volkomen weg. Het bestaat niet meer daar waar mijn bewust zijn zich beweegt, daar ik waar ik ben.

Ook mijn moeder van 94 jaar begint over een wonderlijke droom. Er ligt zoveel diepte in …  . We praten er over en precies zoals bij mij, stuurt haar ziel haar een mooie boodschap. Ze mag zichzelf meer lief leren hebben. Haar leven betekenis geven.

En ze gaat in gedachten terug in haar leven en vertelt dingen die ze me nog nooit heeft verteld. Puur Harts verbinding. Ook mijn moeder gaat van 3D naar 5D.

We hebben diepe gesprekken en voelen dat we elkaar recht doen om wie we zijn. Oude thema’s die het lastig maakten tussen ons voelen als sneeuw voor de zon verdwenen. Ze zegt zo maar uit het niets: ‘Dus jij bent hoog sensitief, ik begrijp het nu beter’. Dan zegt ze erachteraan: “ik ben het zelf eigenlijk ook”. De beladenheid van de woorden hoog sensitief is weg!

Mijn moeder wil al lange tijd sterven, maar het wachtte nog ergens op. Mogelijk mocht ze zichzelf eerst betekenis geven. Dat heeft ze nu gedaan.

Alles is liefde, we weten het. Maar ik voel het nu zo diep in mijn sodemieter. Het is zich zo krachtig aan het belichamen. Op die volgende laag dus.

Ik heb zo diep mijn grenzen aan durven geven waardoor het nu veilig is om te zijn die ik ben. Daardoor ben ik mensen kwijtgeraakt, maar ik moest het doen. Eerst volledig in mezelf thuiskomen.

Er is nu zoveel dankbaarheid.

En ik ontmoet nieuwe mensen, gewoon op straat, die spontaan de ‘simpelste’ zielenroerselen met me durven delen. Zo mooi. Niemand die me aanspreekt wanneer ik mijn mondkapje niet op heb! Mijn eigen kleine poes begint de meest wonderlijk dingen uit te ‘spreken’.Ik kan de dieren ineens nog directer verstaan. En ook de planten!

We staan op de drempel van een gouden tijd! Van 3D naar 5D … … . We bloeien verder open. We pakken ons geboorterecht terug. Het is ongekend.

De liefde, de liefde, de liefde.

De liefde kan overweldigend zijn nu. Het vraagt om haar rustig haar weg te laten vinden. Rust te nemen waar het kan.

Er zijn eigenlijk geen woorden meer hier. Alles voelt als goud. En er is geen angst meer … …

Het grote spel achter de schermen speelt verder. De Deep State in Nederland wordt nu ook aangepakt. Where we go one we go all!

Het is wat het is.

Ik sta in diep vertrouwen en voel vreugde. Het is al zoveel lichter op deze planeet. Ik voel het echt. De liefde heeft gewonnen en wint per uur terrein.

En nee, mijn kop zit niet in het zand. Er zal nog wel wat deining komen, maar ik ben meer dan ooit aanwezig in Liefde!

30 oktober 2020

Jolanda van Dalen