25. okt, 2020

Santa Claus, het kerstfeest in zijn Aquarius Waarde

In het midden van de grote hersenen bevindt zich een dun, klein orgaantje dat het CLAUSTRUM wordt genoemd.
 
Vlak voor dat CLAUSTRUM ligt een soort klein portaal dat het FORAMEN wordt genoemd.
 
Dit CLAUSTRUM bevat een grijze vloeistof dat een unieke bijdrage levert aan de aansturing van onze waarneming en dan vooral van ons onderscheid.
 
Een andere functie van het CLAUSTRUM is dat het een keer per maand een bepaalde secretie, vloeistof afscheidt. De oude wijzen noemden deze vloeistof de CHRISTUS OLIE. Deze olie stroomt dan vanuit het CLAUSTRUM omlaag via het FORAMEN, langs de ruggengraat en stroomt uit naar het lichaam.
 
Deze CHRISTUS OLIE regenereert, vernieuwd, zuivert, heelt de cellen, de lymfe en de bloedstroom! Heelt ook alle atomen en neuronen!
 
Het CLAUSTRUM is dus een heilige plek binnen in onze hersenen, in ons eigen lichaam. Het scheidt een heilige olie af waarbinnen het Christus bewustzijn gedragen wordt.
 
Binnen het CLAUSTRUM is dus de innerlijke Santa Claus, de innerlijke kerstman voor onszelf beschikbaar! De innerlijke HEALER!
 
Santa betekent heilig.
 
ROOD is de kleur van het bloed. Het bloed is de drager van ons bewustzijn.
WIT is de kleur van zuiverheid.
 
SANTA CLAUS draagt ROOD en WIT.
Is dat niet magisch?
 
En hoe zit het dan met de chimney, de schoorsteen, vraag je je mogelijk af?
 
De CHRISTUS OLIE stroomt uit het CLAUSTRUM via het FORAMEN. Dit FORAMEN is dan in feite de schoorsteen, de chimney. Dus SANTA CLAUS komt uit de schoorsteen, the chimney!
 
Hel zal voor ieder van ons een ander kerstfeest zijn dan andere jaren. Doch in de wetenschap dat we allemaal een goddelijke essentie dragen, een innerlijke SANTA CLAUS hebben, zal dit een feest van zelf liefde en vreugde kunnen zijn. Een feest van pure magie zoals nooit tevoren! We kunnen uitreiken naar de innerlijke SANTA CLAUS, onze innerlijke HEALER, onze goddelijke essentie!
 
Kerstmis 2020 en inmiddels 2021 op zijn Aquarius Waarde!
 
Jolanda van Dalen
25 oktober 2020
 
Bron:
Charlie Freek
Colleen Marie
FreakSense World