24. feb, 2021

Ontstoring covid19 injecties ... ...

 
Even snel.
 
Op een avond, een paar dagen geleden, zit ik op de bank en dommel wat weg op rustige muziek. Er staat op gegeven moment een grote Arcturiaanse man schuin achter me. Hij zegt dat hij mijn vader is. Ik begreep het niet goed en vraag: “Mijn aardse vader”? “Ja, ik was ook je aardse vader!” (Mijn vader is 30 jaar geleden overleden).
 
Mijn hart begint stik snel te kloppen en er stroomt water uit mijn ogen. “Papa”, zeg ik hardop, “wat fijn dat je er bent! Wat heb ik je lang niet gezien of gevoeld!” God wat was ik blij.
 
De andere dag vind ik op de zolder van mijn vriendin dia’s uit mijn jeugd. Mijn hele verleden komt voorbij en opnieuw ben ik ontroerd. Bij het zien van de dia’s kreeg ik acute darmkramp en werd er een proces opgestart van doorvoelen, loslaten en dieper helen. Mijn verleden wilde kennelijk weer dieper in haar Aquarius waarde komen. Van 3D naar 5D. Het wilde recht gedaan worden. Zo voelde het!
 
Mijn moeder is nu 94 jaar en woont in een verzorgingshuis. Ze is stap voor stap het leven aan het loslaten nu en mijn overleden vader komt ineens in beeld. Dit heeft toch wel iets te zeggen in mijn ascensie proces?
 
Wat het bijzonder maakt is dat mijn vader tijdens zijn leven nooit zoveel met mijn spiritualiteit kon. Hij ontliep me daarin eigenlijk altijd. Het leek ook of hij een beetje bang van mijn bewustzijn was. Hierdoor heb ik een soort onzekerheid ontwikkelt of ik wel okay was. Het maakte dat ik heel diep moest gaan zoeken naar mijn eigen waarde en wie ik was. Mijn moeder stond altijd veel meer open voor mijn spiritualiteit. Met haar kon ik over veel meer praten dan met mijn vader.
 
Mijn vader was een liefdevolle rustige, hoog gevoelige, stille man die dienstbaar was aan zijn gezin, familie, zijn werkgevers en aan de maatschappij. Hij kon niet goed met zijn gevoel omgaan. Het harde werken heeft hem uiteindelijk op vrij jonge leeftijd de kop gekost. Door dat hij veel te hard werkte was hij in mijn jonge jaren veel afwezig. En daarbinnen ging ik op zoek naar hem. Ik zocht het mannelijk veld in mij begrijp ik nu.
 
Mijn vader en ik vonden elkaar in de natuur. Op ons volkstuintje net buiten Rotterdam. Hij leerde me alles over zaaien en oogsten. Ik genoot wanneer we samen met onze handen in de aarde konden wroeten. We genoten van onze wandelingen door de Oostenrijkse bergen met soms bloedlinke avonturen waarover ik dan niks tegen mijn moeder mocht zeggen. Mijn vader en ik vonden elkaar in de natuur. We spraken weinig, maar waren elkaars bondgenoot in de stilte en de gratie van moeder aarde.
 
Mijn vader wist kennelijk het moment van zijn dood, want hij had kort daarvoor een brief geschreven. Hoeveel hij van ons hield en dat hij vond dat hij ons, mijn moeder en mij, tekort had gedaan door zo hard te werken en er te weinig voor ons te zijn geweest. Dat is natuurlijk niet zo. We kregen precies te leren wat we mochten leren.
 
Ik begrijp nu dat, al was mijn vader vaak afwezig, hij maakte prachtige energetische frequenties voor mij beschikbaar waarbinnen ik mezelf kon gaan herkennen als multidimensionaal mens.
Ik heb op heel jonge leeftijd bewustzijn gehad over mijn andere multidimensionale zelven. Die zag ik gewoon staan, maar ik durfde er niet over te praten. Mijn vader bracht ongemerkt hoger bewustzijn mijn leven binnen waar ik naar op zoek mocht gaan om in dit leven te gaan belichamen. Hoe onbewust het allemaal nog was, hij gaf mij precies wat ik nodig had en waar ik naar op zoek moest. Dus dank je wel lieve papa!!
 
Nu naar de kern van dit verhaal.
Waar ik op dit moment zo door geraakt ben is het feit dat mijn moeder afscheid aan het nemen is van het leven. En dat mijn vader, die veel afwezig is geweest in mijn aardse bestaan, nu dus terug in mijn leven is op spiritueel gebied. En wel op een cruciaal moment natuurlijk.
 
Wat mij nog meer duidelijk is geworden, is dat mijn vader vanuit zijn multidimensionaal hoger bewust zelf als de Arcturiaanse man en ik vanuit mijn eigen multidimensionale frequentie samen mijn moeder nabij kunnen zijn bij haar proces rond de Covid19 injecties (ik weiger het een vaccin te noemen). Ze krijgt morgen haar tweede injectie en durfde opnieuw niet de groepsdruk te weerstaan.
 
Maar het kwartje is bij mij gevallen. Het is de liefde van mijn vader, van moeder en van mij die wij voor elkaar hebben dat er dus vanuit ons multidimensionale verbinding ontstoring van de kwalijke injecties zal zijn!!! Dit is een diep weten!!!
 
Wat een genade.
 
Mijn verleden komt steeds meer op haar Aquarius waarde!!
 
Dit is het proces van 3D richting 5D waar binnen we dieper gaan herkennen hoe ongelooflijk ragfijn het leven in elkaar zit. Ieder gezinslid, ieder mens, speelt een unieke rol in ons leven. Dat wisten we al, maar wat ik er bij wil leggen is, dat ieder mens multidimensionaal is. Al kun je daar soms niks van zien omdat dit niet altijd herkend wordt en zich op onbewust niveau af kan spelen. Maar ieder mens is dat dus! Het gaat er om om steeds dieper te leren kijken met de ogen van de liefde en de lineaire tijd los te leren laten.
 
Het gaat er nu vooral om, om nieuwe lagen van onze eigen waarde aan te boren in deze soms krankzinnige overgangstijd. Dwars door alle schaduw heen! We zijn zoveel meer dan we denken en er is nog zoveel te ontdekken binnen ons unieke multidimensionaal bewustzijn. Daar binnen kunnen we werkelijk soeverein zijn en kunnen we onze diepste essentie gaan belichamen. En bovenal onze volledige onschendbaarheid terugpakken, dwars door wat voor vernietigende, soms dreigende kracht die er dan ook lijkt te zijn!
 
En mijn lieve vader die niks van spiritualiteit wilde weten is nu terug in mijn leven en blijkt altijd mijn Arcturiaanse multidimensionale bondgenoot te zijn geweest!!
 
In dankbaarheid en in naam van het Leven!
 
Jolanda van Dalen
24 februari 2021