7. apr, 2022

Jouw prachtig bereik!

Ja, ieder mens heeft impact op het leven van een ander mens, dier, plant, kristal, of op de lucht of het water. Kortom op het collectief!

Alles is immers onlosmakelijk met elkaar verbonden?

Een mens heeft een ongelooflijk groot bereik! En het voelt goed om daar af en toe bij stil te staan!

Continue beïinvloedt ons bewustzijn het grote geheel. Werkelijk tot in de hoogste hierarchiën!

Mede hierdoor kon de grote awakening die zich nu afspeelt ook manifest worden. Heel veel mensen hebben schaduwwerk gedaan door de weg naar binnen te gaan en heling te zoeken. Precies dit is de grote oproep geweest voor wat we nu op deze planeet zien gebeuren. Precies dit heeft dit grote transformatie proces aangezet, die grote kanteling! Dit is ook goed om even bij stil te staan. Dit hebben wij met zijn allen dus in werking gezet! Zie je waartoe we in staat zijn met elkaar?

Dan zijn we toch volledig in staat tot een weergaloos mooi en effectief vervolg?

Het is niet makkelijk om getuige te zijn van de schaduw die nu genadeloos in het daglicht komt, echter we dragen alle tools in ons bewustzijn om in dit donker ons licht en onze liefde te brengen.

De chaos van dit moment brengt unieke mogelijkheden om onze eigen diepste schaduwstukken te helen. Om vervolgens tot onze volle potentie te komen!

Veel mensen gaan door diepe trauma's heen op dit moment die onder andere met de val van Atlantis te maken hebben. En ook veel mensen hebben diep ingeslagen angsten uit de tijd van bijvoorbeeld de Spaanse griep epidemie. Toen is er ook geknoeid met vaccinaties en het monddood maken van mensen via mondmaskers.

Alles wat niet meer in ons leven thuishoort wordt er uit getrild.

Het enige wat er nu wezenlijk toe doet is onze bereidheid om keer op keer naar een diepere laag van onze eigen waarde en zelf liefde te gaan. Zelf liefde blijft de sleutel om helder te kunnen blijven zien dat we co-creators van de Nieuwe Aarde zijn! We zijn echt niet voor een kleintje vervaard, hahaha!

Trust the plan! Alles ligt klaar in het quantum veld, in de Bron. De goede afloop, echter ook de foute afloop. Er is niks nieuws onder de zon. De bron is een hologram waarin eigenlijk alles wat we op aarde beleven als een scenario klaar ligt. Dus je kunt je afstemmen op wat je wil. Simpel gezegd op de goede afloop of of een andere afloop. Hoe eenduidiger onze afstemming, hoe makkelijker dit tot manifestatie kan komen. Dus waar kies je voor?

Laat jouw prachtig bereik de sleutel zijn voor de manifestatie van het goede en het mooie dat wij mensen, als jong lichtvolk, in ons dragen!

Het Leven laat zich niet vernietigen.Niet in het Aquariustijdperk!
Het vraagt slechts onze bevlogen keuze om ons zelf te respecteren en steeds dieper lief te hebben. En van hieruit onze mooie medemensen! Dan kan onze volle potentie in het daglicht komen. Dan zijn we co-creator met de Bron samen!

Realiseer je even dat jouw bewustzijn een reikwijdte van zeg even 28 kilometer in de ruimte om jou heen kan hebben in potentie.

Hiermee kunnen we het leven omarmen en uit de exodus van het lijden leiden.

Ja! Jij en ik!

Liefdevolle groet,
Jolanda
7 april 2022