14. apr, 2022

Wakker dier, wakker mens.

Wakker dier, wakker mens.

Jaren geleden kreeg ik energetisch bezoek van een grote, krachtige oeros. Hij stond volkomen uit het niets majestueus voor me in mijn huiskamer.

‘Mijn volk staat met zijn rug tegen de muur”. Zei hij.
“Kan jij iets voor ons doen”?
‘Ik doe wat in mijn vermogen ligt mooie oeros’, antwoordde ik.

De beelden komen terug in mijn geest.
En er komen nog meer beelden.

Rond de kerst stond er ieder jaar een nieuw kalfje in de levende kerststal bij de kerk in ons dorp. Dat moest dan de os spelen. De kalfjes waren maar net geboren en zouden bij hun moeder moeten zijn. Ze werden ziek al kwam de boer elke dag goed bedoeld een fles melk geven.\
Ik ving telepathisch de noodroep van de kalfjes op. En via diplomatiek communiceren met kerk en de boer van wie de dieren waren, besloot men na jaren om geen kalfje meer in de stal te zetten. Een kleine stap in de goede richting!

Door de jaren heen ben ik het dierenrijk nabij geweest, onder andere als dieren communicator en ik schreef gedreven nieuwsbrieven over de wantoestanden in de bio-industrie.

Dieren zijn meesters van liefde.

Alle dieren dragen een bepaalde bewustzijnscode die als onze spiegel fungeert.

In feite zie ik de dieren als volken die van buiten deze schepping komen. Ze zijn op deze aarde om ons mensen te helpen herinneren aan wie we zijn, precies wanneer we dit zelf vergeten zijn.

Een paar dagen geleden werd ik door de Stichting Wakker Dier gevraagd om deel te nemen aan een discussie over melkkoeien in de vee industrie.
Dit zal niet voor niets zijn. Die discussie is vanavond om 19.00 uur en dan online met zes mensen.

Sinds dit moment is de inspiratie in beweging gekomen.

Ik voel dat ik een zaadje van de nieuwe aarde mag planten.

Zoals het mensenrijk in een totale vernieuwing komt, zo gebeurt dat ook in het dierenrijk.

Jaren geleden schreef ik al artikelen over het dier in het Aquarius tijdperk. Het dier gaat zijn persoonlijkheids akasha bekrachtigen. Het gaat zich los maken van de groepsziel om een vrije wil te leren ervaren.

Het dierenrijk zal zich gaan laten horen omdat het anders behandelt wenst te worden.

Vanavond ga ik geen discussie aan, maar ik kies voor een dialoog en zal een zaadje van de nieuwe integriteit zaaien, ook voor de melkkoeien in de vee industrie. Er mag een einde komen aan het gruwelijk lijden in de dieren productie industrie. En dit vraagt nog koelbloedig geduld van ons, echter zaadjes dragen zoveel potentie om een nieuw fundament te laten groeien!

Wij hier zijn wakkere mensen en samen bouwen we aan een betere toekomst voor Al Wat Is! Ook voor de melkkoeien in de vee industrie.

14 april 2022
Jolanda