Droom uitleg sessie

Heb je een droom gehad die je bezig blijft houden? Voelt je droom als een belangrijke sleutel in het groeiproces waarbinnen je je bevindt? Blijft je droom vooralsnog een puzzel voor je?  Wil je dieper kijken naar de kern die in je droom besloten ligt? Dan is dit misschien een mooie gelegenheid voor jou.

Dit is een kort, effectief, telefonisch consult van een half uur. We stappen je droom, c.q. visioen binnen en gaan samen concreet je droomsymboliek ontrafelen en de diepere boodschap belichten. Het kan je net dat zetje inzicht, bemoediging en vertrouwen in je groeiproces geven wat nodig is.

Tijdens het consult ontstaat er een verbinding tussen onze hogere zelven en kunnen we putten uit onze hogere wijsheid. Dit betekent  dat we aan de slag gaan op multidimensionaal gebied. Dat wil zeggen dat de droom belicht kan worden op verschillende niveau’s. Zoals bijvoorbeeld het persoonlijkheidsniveau, zieleniveau en goddelijk niveau. Soms kunnen zich ook parallelle zelven aandienen die op dat moment belangrijk zijn voor je proces.

Er kan spontaan een stuk heling of een activatie van een nieuwe laag bewustzijn plaatsvinden. Dit kan enorm inzichtgevend zijn. Dit gebeurt soms al voor het eigenlijke consult! Ook in de periode na het consult is er nog een stuk nazorg vanuit onze hogere zelven om de puntjes op de i te zetten.

  • Uitwisseling (tarief) is € 22,00 voor een half uur.
  • Via ZOOM of telefonisch

 Misschien tot ziens. En ondertussen ... ... droom ze!