NIEUW: DENNEPOLLEN - ROOS TINCTUUR

Deze zeer pure tinctuur bevat stuifmeelpollen van de den die gedurende twee weken geoogst zijn in en rondom de Soesterduinen. Deze pollen bevatten meer dan 200 actieve, sterk voedende ingrediënten, waaronder vitaminen en mineralen. Dit maakt deze dennenpollen tot een van de krachtigste superfoods die er op aarde te vinden zijn.

Dennenpollen brengen focus en helderheid. Ze dragen het vermogen om diep in de celstructuur door te dringen en een helings proces aan te zetten. Dennenpollen brengen balans in het hormoon systeem.

Dit unieke geschenk van de natuur versterkt de connectie met onszelf, de natuur en onze ziel.

Een tweede uniek ingredient van deze tinctuur komt van de roos. De subtiele energie van de roos brengt heling en intense verzachting op die gebieden waar we ons afgescheiden voelen en waar we oude pijnstukken ervaren. Roos verzacht verdriet en trauma en helpt dit te transformeren en los te laten uit het lichaam, uit het energie veld.

In deze tinctuur komen dus twee zeer krachtige plantmedicijnen op unieke alchemistische wijze samen!

Naast de ingrediënten van de dennepollen en de roos bevat deze tinctuur nog een aantal andere plant essences en een edelsteen elixer. Deze ondersteunen het proces van het reinigen van de subtiele energie lichamen, het verzachten van stress en het manifesteren van een goede focus. Deze tinctuur ondersteunt gestaag de werking van de pijnappelklier.

Deze unieke, zeer pure tinctuur is met heel veel liefde, via een unieke alchemistisch proces, gecreërd en stimuleert genezing op alle niveaus.

Verkrijgbaar een beschermend miron pipetflesje van 15 ml. De uitwisseling is €25,00. Tijdelijk met kennismakings korting van €2,50!

Deze tinctuur is minimaal 2 jaar houdbaar.

Wordt verzonden met brievenbus post, ( €3,25).

Advies dosering:

2 of 3 keer per dag, 2 tot 3 druppels. Of naar behoefte. Goed schudden voor gebruik!


DIT IS EEN PRODUCT VAN HEALING ORMUS POWER.