THUISKOMEN IN JE SOEVEREINITEIT!


Waar we op dit moment als mensheid staan in onze evolutie is zinderend te noemen. We zijn een volkomen nieuw bewust zijn aan het leren belichamen waarbinnen we onze diepste essentie leren aanschouwen. Daar waar we van aangezicht tot aangezicht met de Creator/God/Oerbron/quantumveld in onszelf komen. We zijn ons de weg terug aan het herinneren naar het volledige levensmysterie met daarbinnen Al Wat Is.


De aanpassingen die onze fysieke lichamen en onze spirits aan het maken zijn om binnen die multidimensionale 5D frequenties en ook al hoger, te kunnen functioneren, zijn intens. Ons fijner spiritueel weefsel, onze heilige geometrie.  evolueert dag en nacht. De nuances die dit in je fysieke en gevoelsmatige waarneming kunnen laten voelen zijn zo intens en nieuw dat deze gemakkelijk voor verwarring kunnen zorgen. Het speelt zich af binnen een totaal nieuwe realiteit! 


Weet je, we zijn hier nooit eerder geweest! Blijf je dat realiseren!


Deze nieuwe evolutionaire gevoelservaringen en fysieke waarnemingen kunnen gemakkelijk geïnterpreteerd worden als verwarrend of als oude schaduwstukjes omdat we ze soms nog vanuit de mind interpreteren. Zo van: “gatver, ik voel me zo slecht, daar ga ik weer. Dit wil ik niet. Ik kan het niet. Ik voel me doodmoe. Zo kan ik niet functioneren. Wil ik dit nog wel?”.  Omdat het zo nieuw voelt, kan het angst oproepen. En angst hebben we liever niet, dus die proberen we te controleren. Dat kan er ook voor de ervaren lichtwerker gewoon in sluipen.  Dit zijn als het ware nieuwe ego laagjes omdat de persoonlijkheid zich even heel wankel kan voelen en er niets meer van begrijpt. En dan kan de spiraal al snel omlaag gaan draaien.


Het is belangrijk om op een moment waarop je je rot voelt, af te vragen: “O, dit voelt gek, maar is dit oud of is dit nieuw?”


Betrek je hoogst haalbare eigen waarde, zelf respect en integriteit hierin en haal alle zelf liefde uit de kast die je in je hebt! Stel je zelf nog een aantal vragen: “Kan het zijn dat ik bezig ben vorm te geven aan de nieuwe frequenties van 5D die zich een weg zoeken naar de nieuwe aarde? Dat ik meewerk in de opgang van het leven?’ Ja, je bent dag en nacht keihard aan het werk met het geven van handen en voeten aan de totaal nieuwe blauwdrukken van Aquarius. Dit is puur evolutie via jouw fysieke lichaam en spirit! Dit is werker schap in 5D! En dan ook nog eens multidimensionaal dus!


En de volgende vragen zijn dan mogelijk: “durf ik dit van mezelf te zien? Sta ik het mezelf toe dit te zijn? Ben ik het waard? En durf ik dit te dragen in mijn persoonlijkheid zodat het manifest wordt?’


Wanneer je kiest voor jouw actieve volgende stap van zelf liefde plaats je jezelf direct in een totaal andere en nieuwe energie. Eentje van erkenning.  Je spiraal kan niet omlaag. Je doet de creator in jou recht. Je gaat je ook direct beter voelen want je durft te zien hoe mooi je bent en hoe hard je aan het werk bent om de 5D frequenties te belichamen. Je kiest om van aangezicht tot aangezicht met de creator te komen en jullie oorspronkelijke liefdesrelatie te bekrachtigen! Je doet recht aan het werkelijk levensmysterie dat je bent!  Dit is de stuwende kracht van Aquarius. Dit zoekt het leven. Dit neutraliseert de verwarring.


Dit is jezelf wakker schudden op het volgende niveau. Het gaat er nu om, om je eigen verbinding met de creator in jou dieper te herkennen, te bekrachtigen en thuis te komen in die diepste liefde die je ooit voor jezelf hebt ervaren. In een innige verbinding met Leven zelf. Van hieruit stroomt die liefde uit naar Al Wat Is!


Het antwoord op het gekkenhuis in de wereld voor de lichtwerker ligt in het gegeven om thuis te komen in de soevereine oerbron van leven binnen in je zelf. Binnen de verstilde vrede van Al Wat Is.


Het gaat om ultieme zelfbevrijding in het terug vinden van de liefdesrelatie met de creator in ons zelf.  Zelfbevrijding begint met het herkennen wie je bent!


En wanneer je je slecht voelt, weet dan dat er mogelijk iets nieuws in jou het daglicht zoekt in plaats van iets ouds. Het is mogelijk de diepste herkenning en erkenning dat je multidimensionaal werkzaam bent in de grote shift die zich op planeet aarde aan het afspelen is.


Het om omdenken nu. In alles!


Dit is wakker worden in hogere zelf liefde op multidimensionaal niveau. Dit is kiezen voor hoger meesterschap.


De unieke frequentie die jij bent, en waar er maar eentje in de hele wereld van is, wil volledig belichaamd worden.


Kies er voor om zelf liefde door je sodemieter heen te voelen gloeien. Kies voor nieuw zelf respect en de hoogste vorm van integriteit en laat je eigen waarde de brug vormen voor nieuwe zelf liefde.


Samen op weg in de nieuwe aarde!


Jolanda van Dalen

14-4-2023