De diverse soorten ormus uitgelicht!

In deze rubriek vind je, onder de betreffende kopjes, meer informatie over de essentie van de diverse ormus soorten van Healing Ormus Power. 

Het is onmogelijk om het volledige spectrum van iedere ormus soort te verwoorden. Ormus is een uniek healingtool en draagt zoveel nuances dat dat niet te doen is. Daarbij is ieder mens  uniek en kan een zelfde ormus bij iedereen een ander aspect in het bewustwordingsproces  gaan belichten.

Wat we proberen is richtlijnen te geven op welke bewustzijns laag de betreffende ormus soort aan het werk kiest te gaan. En in welk proces een ormus soort je mogelijk van dienst kan zijn. 

Weet dat je zeer welkom bent voor een advies, wanneer je moeite hebt je keuze voor een bepaalde ormus te maken. Dan kijken we samen welke ormus mogelijk het beste aansluit op jouw proces van dat moment.

Er zijn twee telefonische spreekuren voor gratis advies op maandag en op donderdag van 17.30 tot 18.00 uur. Je kunt ook even, heel makkelijk, het contact formulier invullen op deze website en je vraag stellen, of mailen of de Telegram pagina bezoeken. Daar hebben we een ormusgroep en chat om uit te wisselen.

Jolanda van Dalen

Distributeur van Healing Ormus Power

14 september 2021

Opmerkingen

26.07.2022 19:52

Marlene

Ken het product nog niet mag ik meer info