De diverse soorten ormus uitgelicht!

In deze rubriek vind je, onder de betreffende kopjes, meer informatie over de essentie van de diverse ormus soorten van Healing Ormus Power. 

Het is onmogelijk om het volledige spectrum van iedere ormus soort te verwoorden. Ormus is een uniek healingtool en draagt zoveel nuances dat dat niet te doen is. Daarbij is ieder mens  uniek en kan een zelfde ormus bij iedereen een ander aspect in het bewustwordingsproces  gaan belichten.

Wat we proberen is richtlijnen te geven op welke bewustzijns laag de betreffende ormus soort aan het werk kiest te gaan. En in welk proces een ormus soort je mogelijk van dienst kan zijn. 

Weet dat je zeer welkom bent voor een advies, wanneer je moeite hebt je keuze voor een bepaalde ormus te maken. Dan kijken we samen welke ormus mogelijk het beste aansluit op jouw proces van dat moment.

Er zijn twee telefonische spreekuren voor gratis advies op maandag en op donderdag van 17.30 tot 18.00 uur. Je kunt ook even, heel makkelijk, het contact formulier invullen op deze website en je vraag stellen, of mailen of de Telegram pagina bezoeken. Daar hebben we een ormusgroep en chat om uit te wisselen.

Jolanda van Dalen

Distributeur van Healing Ormus Power

14 september 2021

Opmerkingen

Marlene

26.07.2022 19:52

Ken het product nog niet mag ik meer info

Meest recente reacties

17.11 | 08:52

Och, Winfried. Je bericht komt precies op een moment waarop ik het kan gebruiken. Divine timing. Diep dank je wel, ander mooi mens! Heel blij mee! Liefss

17.11 | 07:56

Wat een mooie website heb je weer, passend bij een mooi mens ❤️✨🙏

18.10 | 07:54

Hoi Kel, mijn voorstel zou zijn om met de ROZE te beginnen. Bouwt eerst een veld van zelfliefde in onszelf op! En dan kan je een liefdevolle, krachtige nieuwe stap gaan zetten. Liefdevolle groet!

17.10 | 20:16

Ik heb geen idee met welke Ormus ik kan beginnen. Door 2 vaccinaties + energetische uitlijning + entiteit in huis waar ik logeer…; ik sense ‘paranoia’, welke Ormus om mee te starten?

Deel deze pagina