Beginnen met ormus

Wanneer je voor het eerst ormus gaat gebruiken en nog niet bekend bent met het gebruik van hoog frequente healingtools, is mijn advies om met de ormus roze te starten. Echter tegelijk zeg ik erbij, volg altijd je eigen gevoel. Dit is slechts een richtlijn.

Deze ormus roze gaat in eerste instantie een bedding van liefde voor je klaar leggen waarbinnen jij op weg kan gaan om je veiliger, vreugdevoller, meer in balans en dichter bij jezelf te voelen. Ormus roze werkt op een hele zachte, zeer integere en subtiele manier

Door het hoge trillingsniveau van de voedende mineralen en de energie frequenties van deze ormus, gaat ze ondersteunen om zaken die niet meer in jouw lichaam en spirit thuis horen los te laten. Je start een transformatie proces op. Je gaat oude patronen omzetten naar nieuwe. Dit kan je letterlijk en figuurlijk gaan ervaren doordat oude klachten of emoties even terug lijken te zijn. Dit is een goed teken dat de ormus dan haar werkzaamheid is gestart! Dit kan soms ongemakkelijk voelen of je kunt er van schrikken, maar weet dan dat je heel mooi bezig bent in jouw helingsproces! Er is een ormus informatie punt op Telegram. In deze groep kunnen mensen hun ervaringen met ormus uit wisselen. De link is: https://t.me/infopuntOrmus

Het kan zijn dat je heldere dromen of ingevingen krijgt die je liefdevolle aanwijzingen geven over je bewustwordingsproces. Ormus roze kan een stroomversnelling in je bewustwordingsproces aanzetten.

Ormus roze gaat je, via haar eigen bewustzijn, ondersteunen om dieper met je zelf, met jouw essentie en soevereiniteit in verbinding te komen. Het is de spirit van het mineralenrijk zelf die je bij de hand neemt en je met je eigen oorspronkelijke natuur in contact brengt.

Het is werkelijk heel mooi en ontroerend om te ervaren hoe het mineralen-, planten- en kristalrijk je bondgenoten worden en met jouw ziel gaan communiceren!

De ormus roze is echt niet alleen voor mensen die voor het eerst hun ormus avontuur aanvangen. Ik neem zelf regelmatig de ormus roze wanneer er veel in mijn leven gebeurt en ik een stukje rust, zachtheid en troost kan gebruiken. De ormus roze is een liefdevol anker wanneer je ziel even in rep en roer is. Ze kan je dan naar een veld van rust en innerlijke verstilling brengen. Dus voor mij is de ormus roze een soort eerste hulp remedie geworden!

Een prachtige ormus dus en ook voor je geliefde huisdieren!

Ormus helpt je steeds dieper thuiskomen in jezelf en bouwt de brug tussen de hemel en de aarde. Het helpt je om je goddelijke essentie te belichamen hier in de materie. Ormus is sterk voedend voor zowel je fysieke lichaam als je lichtlichaam. Het verbindt je hart en je pijnappelklier en helpt je om je terug te verbinden met jouw eigen soevereiniteit.

Deze ormus roze bevat:
Hoogwaardige, zeer zuivere zouten.
Zuivere etherische olie van de roos absolue
Kristal energie van roze en groene andara kristallen.
Shekina essence (goddelijk vrouwelijk veld).
Imprint van 4096 Hertz, dat is de engelenenergie.

Bouw het gebruik van ormus heel rustig op.

Er zijn flesjes van 30 ml om eens te ervaren wat ormus voor je kan betekenen en flesjes van 50 ml.

Er zit een gebruiksaanwijzing bij.

Jolanda van Dalen, distributeur van Healing Ormus Power.

September 2021

Meest recente reacties

17.11 | 08:52

Och, Winfried. Je bericht komt precies op een moment waarop ik het kan gebruiken. Divine timing. Diep dank je wel, ander mooi mens! Heel blij mee! Liefss

17.11 | 07:56

Wat een mooie website heb je weer, passend bij een mooi mens ❤️✨🙏

18.10 | 07:54

Hoi Kel, mijn voorstel zou zijn om met de ROZE te beginnen. Bouwt eerst een veld van zelfliefde in onszelf op! En dan kan je een liefdevolle, krachtige nieuwe stap gaan zetten. Liefdevolle groet!

17.10 | 20:16

Ik heb geen idee met welke Ormus ik kan beginnen. Door 2 vaccinaties + energetische uitlijning + entiteit in huis waar ik logeer…; ik sense ‘paranoia’, welke Ormus om mee te starten?

Deel deze pagina