ORMUS GEEL, een krachtpatser!

Ormus is een hoogfrequent mono-atomair voedingssupplement op basis van o.a. hoogwaardige, zuivere zouten met toegevoegde energie-frequenties.

Door een rijk spectrum aan mineralen en de hoge trilling draagt ormus sterk voedende en hierdoor helende kwaliteiten. Dit zowel voor je fysieke lichaam als voor je spirit. Het is sterk ondersteunend bij reinigings -, heling-, en regeneratieprocessen. Ormus ondersteunt je om in de gratie van je eigen soevereiniteit te komen! Dat is heel belangrijk in deze tijd van snelle evolutie!

De ormus geel is een ormus voor mensen die bewustzijn dragen over hoe innerlijke transformatie-processen werken en hoe intens die kunnen zijn. Het is belangrijk dat mensen zichzelf hierin kunnen begeleiden. Dus zelfwerkzaam kunnen zijn binnen hun ascensie proces. Werken met de ormus geel is voor mensen die daar klaar voor zijn omdat ze je op het pad brengt van een diep innerlijke reis.

Ormus geel werkt sterk ontgiftend op het energetisch lichaam, dus op jouw heilige geometrie, je spirituele lichaam. Na dit ontgiften helpt de ormus je om weer dieper in je lichtkracht te gaan staan. Omdat het echt volkomen nieuw is in onze menselijke evolutie waar we nu gaan, kan deze transformatie verwarrend aanvoelen voor de persoonlijkheid.  De oude frequenties worden losgeweekt uit het oude hoger bewustzijn en maken dus plaats voor nieuwe hogere frequenties. Alle oude houvast valt weg en maakt plaats voor het pure zijn. Het vraagt als het ware een volkomen nieuwe manier van in het leven staan. Dit zou je de innerlijke shift van 3D naar 5D kunnen noemen!

Ormus geel zet je pats boem in een krachtig liefdesveld van aangezicht tot aangezicht met de creator! Dit klinkt mooi en dat is het ook, maar het kan ook verwarrend zijn. Daarom is dit een ormus die grote zelfzorg vraagt. Deze ormus is een kracht patser ten top!

Dit is de tijd waarin van ons gevraagd wordt om werkelijk in onze kracht te gaan staan en te belichamen wie we zijn. Daar helpt ormus geel bij. Deze ormus, ik zou bijna willen zeggen ‘dwingt’ ons om onze eigen unieke frequentie te gaan leven. Het leven vraagt ons te worden wie wij ten diepste zijn. 

Ormus geel gaat voorbij alle oude conditioneringen van de oude wereld en stuwt ons naar nieuwe eigen waarde en soevereiniteit!

Ormus geel voert je terug naar je oerverbinding met Al Wat Is! 

Het ormus geel-avontuur vraagt liefdevolle, integere en tedere zelfzorg!

Kies voor een rustige opbouw van je dosering.

Het is niet aan te raden deze ormus te gebruiken voor het slapen gaan. Dit in tegenstelling tot andere ormus soorten. Ormus geel kan voor 'onrust' zorgen.

Deze ormus Geel bevat onder andere:

  • Hoogwaardige zeer zuivere zouten, waaronder rood Hawaï zout en Perzisch blauw zout.
  • Grand Salt Lake water.
  • Etherische olie van de Champaca absolue.
  • Remedie van de sacred trees uit het Amazone regenwoud: Punga Amarilla, Lupuna Blanca,
  • Kristal elixer van de oranje calciet.
  • Manuka honing.
  • Imprint hoogfrequent shungit water (ontgift en neutraliseert disharmonie. Shungit is een mineraal).
  • Imprint van 528 Hertz.

De houdbaarheid is ongeveer een jaar.
Wordt geleverd in een violet mironflesje voor goede bescherming, met pipet voor handige dosering.

Komt met gebruiksaanwijzing in een EMF zak die beschermt tegen elektro magnetische straling.

Een flesje van 30 ml. kost €17,50 En een flesje van 50 ml kost €27,50. De verzendkosten zijn  €7,25 voor pakketpost binnen Nederland. Voor het buitenland komen er kosten bij.

Vraag gerust om meer informatie!

Te bestellen via de webwinkel, mail, Facebook of telefonisch!

Jolanda van Dalen, distributeur van Healing Ormus Power in alignment.

7 september 2021

Meest recente reacties

17.11 | 08:52

Och, Winfried. Je bericht komt precies op een moment waarop ik het kan gebruiken. Divine timing. Diep dank je wel, ander mooi mens! Heel blij mee! Liefss

17.11 | 07:56

Wat een mooie website heb je weer, passend bij een mooi mens ❤️✨🙏

18.10 | 07:54

Hoi Kel, mijn voorstel zou zijn om met de ROZE te beginnen. Bouwt eerst een veld van zelfliefde in onszelf op! En dan kan je een liefdevolle, krachtige nieuwe stap gaan zetten. Liefdevolle groet!

17.10 | 20:16

Ik heb geen idee met welke Ormus ik kan beginnen. Door 2 vaccinaties + energetische uitlijning + entiteit in huis waar ik logeer…; ik sense ‘paranoia’, welke Ormus om mee te starten?

Deel deze pagina