Meest recente reacties

17.11 | 08:52

Och, Winfried. Je bericht komt precies op een moment waarop ik het kan gebruiken. Divine timing. Diep dank je wel, ander mooi mens! Heel blij mee! Liefss

17.11 | 07:56

Wat een mooie website heb je weer, passend bij een mooi mens ❤️✨🙏

18.10 | 07:54

Hoi Kel, mijn voorstel zou zijn om met de ROZE te beginnen. Bouwt eerst een veld van zelfliefde in onszelf op! En dan kan je een liefdevolle, krachtige nieuwe stap gaan zetten. Liefdevolle groet!

17.10 | 20:16

Ik heb geen idee met welke Ormus ik kan beginnen. Door 2 vaccinaties + energetische uitlijning + entiteit in huis waar ik logeer…; ik sense ‘paranoia’, welke Ormus om mee te starten?

Deel deze pagina

Uitgelicht: Ormus Gold.

Iedere ormus soort van Healing Ormus Power draagt een eigen unieke imprint en intelligentie die op geheel eigen wijze communiceert met jouw bewustzijn. Het zijn de prachtige spirits van het mineralen- en plantenrijk zelf die met je in gesprek gaan wanneer je ormus gaat gebruiken. Ze nemen je op liefdevolle wijze bij de hand om je naar je eigen hoger bewustzijn te leiden.

Er ligt een intens liefdevolle mystieke samenhang besloten tussen alle ormus soorten onderling en ze raken allemaal een unieke laag van je bewustzijn aan. Alle soorten dragen een eigen codering die jou en mij uitnodigen steeds dieper onze heelheid te omarmen en terug thuis te komen in de oerbron.

Dat maakt het soms lastig om te kiezen welke ormus je op een bepaald moment nodig hebt in je groei proces.  Het gebruik van ormus Gold vraagt zelfwerkzaamheid, zelfliefde, integriteit en oefening om te leren vertrouwen op je eigen intuïtie.

Het gebruik van ormus Gold is niet bedoeld voor iemand die net begint met zijn/haar bewustzijns proces. Ormus Gold is krachtig en werkt zeer direct. 

Wees zorgvuldig met de dosering en gebruik ormus Gold nooit in combinatie met andere geestverruimende middelen! Dat werkt niet en kan ervoor zorgen dat je gaat hallucineren en mogelijk in een psychose terecht komt! Less is more!

Ormus Gold vraagt eerlijkheid naar jezelf en inzicht in hoe een transformatie proces werkt. Door zijn directheid kun je schrikken van wat deze ormus je wil laten zien. Dat moet door de persoonlijkheid gedragen kunnen worden.

Werkzaamheid van ormus Gold:

 • Ondersteunt het immuunsysteem en belicht waar je liefdevoller met jezelf om mag leren gaan.
 • Bekrachtigt de verbinding tussen de beide hemisferen van de hersenen. Dus brengt het mannelijk en vrouwelijk veld meer in evenwicht. 
 • Ondersteunt met uitlijnen. Dat betekent dat het brokjes van bewustzijn die jouw ziel voor je klaar heeft gezet om in dit leven te gaan helen, c.q. te belichamen, heel direct op gaat halen. Dat kunnen stukjes zijn die nog in de schaduw liggen of stukjes die in je licht liggen. Beiden kunnen confronterend zijn. Je kunt dit diepte transformatie noemen.
 • Ondersteunt om dieper in verbinding te komen met je multidimensionaal bewustzijn. Dat betekent dat deze ormus je in contact kan brengen met parallelle zelven, andere zelven van jou, die op een andere tijdlijn bestaan. Deze zielenextensies zijn dan mogelijk van belang om in dit leven bewust te worden. Ze brengen nieuwe informatiehet leven binnen.
 • Ondersteunt mooi bij meditatie.
 • Ondersteunt de werking van de pijnappelklier.
 • Geeft fysieke kracht en energie.

 Ormus Gold bevat:

 • Hoogwaardige, zeer zuivere zouten.
 • Zuivere etherische olie van de witte lotus absolue
 • Kristal energie van roze en groene andara kristallen
 • Cosmic Heart essence
 • Imprint van hoogfrequent shungit water (ontgift en neutraliseert disharmonie. Shungit is een mineraal)
 • Het hoogste gehalte aan mono atomair goud (werkt prachtig in op bekrachtiging van de eigen waarde).

Iets wat we soms over het hoofd zien, is het feit dat waar we nu als mensheid staan in onze evolutie volledig nieuw is. We zijn totaal nieuwe, hogere frequenties van ons bewustzijn aan het leren belichamen. Dit is zo nieuw dat er verwarring kan ontstaan en we gaan denken dat dit oude schaduwstukjes betreft omdat we ons vervreemd kunnen voelen. Het kunnen echter volledig nieuwe frequenties zijn die we aan het belichamen zijn.

Wat op dat moment belangrijk is, is om niet in de oude valkuil van zelfafwijzing te gaan zitten, maar te verbinden met de zelf liefde! Je zit mogelijk niet in oude pijnstukjes, maar in de bekrachtiging van geheel nieuwe frequenties!!! Dit onderscheid is essentieel! Je bent dan gewoon werkzaam voor het leven!

Het gebruik van ormus voert ons naar 'the next level' van ons eigen bewustzijn en dit kan soms ongelooflijk vreemd en nieuw voelen! De ormus Gold is een meesterlijk tool om dit proces liefdevol te begeleiden!

Het ormus avontuur kent vele schakeringen en is ongelooflijk boeiend. Ormus draagt je naar je diepste essentie.

Voel je welkom om je ervaringen te delen in de Ormusgroep op Telegram of via de website. We kunnen van elkaar leren en elkaar nabij zijn in deze grote shift.

Liefdevolle groet en take care!

Jolanda van Dalen.

14 september 2021