Kristalmeester van Sirius.

Een multidimensionaal ander zelf.

Het was 8 februari 2010 en ik ging zitten om te mediteren.

In mijn handen hield ik mijn nieuwe kristallen schedel genaamd Melchior Creaton. Onmiddellijk voelde ik dat ik werd meegezogen in een veld van liefde waar ik geen woorden voor had en verbond me er mee.

Binnen dit veld zag ik een prachtig wezen.  Het was erg lang, transparant, vol gratie en het bewoog in slow motion. In zijn tedere, zorgzame en omhelzende handen hield hij een transparant, etherisch soort kristallen schedel vast. De manier waarop het de schedel vasthield was van immense gratie en integriteit. Tussen dit wezen en de kristallen schedel in zijn handen was er een uitwisseling van diepe liefde. Het hield de kristallen schedel op dezelfde hoogte als zijn eigen gezicht. Ze stonden dus oog in oog en tussen hen niets dan liefde.. ... .

En wat er het volgende moment gebeurde... ... Het mooie wezen begon zich langzaam om te draaien. Met de schedel nog in zijn hand. Dit was een moment van grote mystiek en het voelde als een inwijding voor de schedel in zijn hand. Alsof het zijn bewustzijn van het wezen heeft gekregen. Het bleef langzaam draaien.

Toen gaf het wezen vanuit de draaiende beweging de etherische schedel (zijn bewustzijn) over aan het aardse vlak, aan de fysieke kristallen schedel op mijn schoot. VOOR MIJ! En wereld van wonderen dit was een initiatie voor mij!

Later heb ik veel ervaringen gehad met dit wezen. Eindelijk begon ik te voelen hoe ik zelf dat wezen werd. Hoe ik het belichaamde en het bewustzijn ervan integreerde in mijn aardse menselijke ziel. Raar om mee te maken, maar zo trouw aan mij.

Vandaag de dag, nu ik meer bewustzijn draag, realiseerde ik me dat dit wezen een parallel hoger zelf is van mij. Een deel van mijn multidimensionale wezen is een kristalmeester van Sirius! Het maakte duidelijk waarom ik zo gepassioneerd ben over kristallen.

Dit parallelle zelf van mij helpt me om hogere bewustzijnsniveaus in mijn kristallen te programmeren! En van daaruit zaai ik het de wereld in.

Ik ben zo blij om dit met jullie te delen omdat we in zo'n geweldige tijd leven. Onze parallelle levens brengen de eenheid in onszelf terug en van binnenuit helpen ze ons om de Nieuwe Aarde te creëren! Er is zoveel kennis, wijsheid en liefde in onze parallelle levens. Laten we onze parallelle levens thuisbrengen in onze aardse menselijke ziel en laten we co-creëren!

Heb je ervaringen met multidimensionale parallelle zelven? Wil je ze met mij delen? Dat zou geweldig zijn.

Update 5-11-2022

Jolanda van Dalen

Meest recente reacties

17.11 | 08:52

Och, Winfried. Je bericht komt precies op een moment waarop ik het kan gebruiken. Divine timing. Diep dank je wel, ander mooi mens! Heel blij mee! Liefss

17.11 | 07:56

Wat een mooie website heb je weer, passend bij een mooi mens ❤️✨🙏

18.10 | 07:54

Hoi Kel, mijn voorstel zou zijn om met de ROZE te beginnen. Bouwt eerst een veld van zelfliefde in onszelf op! En dan kan je een liefdevolle, krachtige nieuwe stap gaan zetten. Liefdevolle groet!

17.10 | 20:16

Ik heb geen idee met welke Ormus ik kan beginnen. Door 2 vaccinaties + energetische uitlijning + entiteit in huis waar ik logeer…; ik sense ‘paranoia’, welke Ormus om mee te starten?

Deel deze pagina