De reflextransmissie voor heling van diepe zielspijn.

De reflextransmissie is een sessie die voetreflexzonetherapie en multidimensionaal helingswerk met elkaar combineert. Deze sessie heb ik in de loop der jaren ontwikkeld en is uitgekristalliseerd tot een mooie, doeltreffende werkvorm voor heling en tegelijk van activatie en integratie van hogere lagen van je (multidimensionaal) bewustzijn. Deze sessie wordt door een unieke samenwerking tussen jouw en mijn hoger zelven vorm gegeven.

Wat is voetreflexzonetherapie ook al weer?

Op je voeten vind je een verkleinde weerspiegeling van je hele lichaam. Er liggen reflexpunten die corresponderen met je skelet, hersenen, spieren, organen, zenuwen, celstructuren, de chakra’s en de fijnstoffelijke auralagen. Door een bepaalde druk op die reflexpunten te geven, breng je via een complex netwerk van energiebanen (meridianen) een energiestroom in het lichaam op gang. Deze stroom brengt een diepe ontspanning in het lichaam teweeg en deze activeert een helende impuls. Hierdoor wordt het zelfregenererend vermogen van het lichaam gemobiliseerd en gaat je lichaam op zoek naar een nieuw en beter evenwicht op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Voetreflexzonetherapie helpt je lichaam om haar ingewikkelde levensfuncties beter uit te gaan voeren. Hierdoor kunnen allerlei fysieke klachten, maar ook zielenpijn verzachten, verminderen en zelfs volledig helen.

Wat is multidimensionaal helingswerk?

Dit is het beschikbaar maken van helende energie vanuit hogere bewustzijnslagen van onszelf. Deze energie kan gegenereerd worden vanuit geïntegreerde parallelle, c.q. hogere zelven, maar kan evenzeer vrijkomen vanuit hogere zelven die nog in een andere dimensie verblijven. Ik werk zelf onder andere vanuit geïntegreerde zeer liefdevolle zelven van Sirius en Orion.

Bij dit helingswerk ontstaat er een prachtige samenwerking tussen jouw en mijn hoger bewustzijn. Dus je staat volledig in je eigen meesterschap!

Wat is een reflextransmissie?

De reflextransmissie is opgebouwd uit een coaching gedeelte om samen je volgende stap in je bewustwordingsproces te belichten. Wanneer je wilt, kiezen we healingtools uit, zoals ormus, colloïdaal goud, shilajit, kristallen, bepaalde remedies enzovoort om je proces te ondersteunen. Daarna  ga je lekker liggen en nodig ik je via een geleide meditatie uit om je te verbinden met jouw eigen essentie.

De volgende stap is een zachte ontspannende dieptemassage op je voeten waardoor je je makkelijker met je hoger bewustzijn kunt verbinden. Hierna volgt er een reeks van zachte, helende impulsen via de reflexen van de meridianen en auralagen die zich op en rond je voet bevinden. Deze brengen jouw eigen hoger weten in beweging en een helende impuls op gang. Tijdens deze fase wordt er hoogfrequent licht (= simpel gezegd bewustzijn) uitgewisseld binnen jouw multidimensionaal bewustzijn, de eigenlijke transmissie. Hierbij worden krachtige helende lichtimpulsen gemobiliseerd die de diepe cellulaire- en ijlere kristallijnen structuren van het lichaam kunnen bereiken om heling en activatie van nieuw bewustzijn op te starten.

Een reflextransmissie geeft een heldere belichting van je groeiproces en brengt een dieptetransformatie in beweging.

De reflextransmissie is een sessie die goed in te zetten is bij de belichting van diep ingeklonken zielenpijn die onder fysieke problematiek ligt.

Trek makkelijk zittende kleding aan.

Duurt anderhalf tot twee uur.

Uitwisseling: Ik werk op basis van donaties. Echter minimaal €20,00.

NB.: indien je dat wilt, kun je je eigen flesje water opladen met de frequenties die zich tijdens jouw sessie manifesteren. Zo kun je na de sessie je proces krachtig blijven ondersteunen met jouw eigen remedies! Je krijgt daartoe een pipetflesje met bronwater en eko-cognac voor de conservering.

Gebruiksaanwijzing: twee keer per dag vier druppeltjes direct onder je tong of in een laagje water opdrinken. Het liefst s'morgens voor het opstaan en vlak voor het slapen gaan. Dit is een richtlijn die goed werkt, maar volg hierin je eigen intuïtie. Je flesje is zes weken houdbaar! Hoeft niet in de koelkast, maar mag wel.