Jezelf  helen is geen techniek! Het gaat om liefdevol op pad te zijn om de dualiteit in jezelf te overstijgen. Om je te herinneren wie je van oorsprong eigenlijk bent. En zo terug in de verbinding met de andere natuurrijken van Moeder Aarde te komen. En met de liefdevolle sterrenvolkeren. Dit avontuur kent zijn weerga niet  en draagt ons terug naar de diepste essentie van ons menszijn, onze prachtige soevereiniteit!Praktijk aanbod.

Meest recente reacties

17.11 | 08:52

Och, Winfried. Je bericht komt precies op een moment waarop ik het kan gebruiken. Divine timing. Diep dank je wel, ander mooi mens! Heel blij mee! Liefss

17.11 | 07:56

Wat een mooie website heb je weer, passend bij een mooi mens ❤️✨🙏

18.10 | 07:54

Hoi Kel, mijn voorstel zou zijn om met de ROZE te beginnen. Bouwt eerst een veld van zelfliefde in onszelf op! En dan kan je een liefdevolle, krachtige nieuwe stap gaan zetten. Liefdevolle groet!

17.10 | 20:16

Ik heb geen idee met welke Ormus ik kan beginnen. Door 2 vaccinaties + energetische uitlijning + entiteit in huis waar ik logeer…; ik sense ‘paranoia’, welke Ormus om mee te starten?

Deel deze pagina


Op maat gesneden sessies voor:


  • begeleiding bij het proces om je los te maken van de oude matrix. We gaan een anker geven aan de enorme shifts die je binnen jezelf kunt ervaren nu de oude matrix, de oude wereld, in jezelf afbreekt en de nieuwe aarde frequenties een weg in je zoeken.  We manifesteren een liefdevolle verbinding met Moeder Aarde en het oorspronkelijke Veld (de Bron) om de dualiteit die je nog ervaart te transformeren naar neutraliteit (c.q. meer eenheid).  In deze sessies ga je op weg naar je diepste essentie die besloten ligt in je eigen DNA!  Op weg naar je diepste levensvreugde! En we onderzoeken wat je tegenhoudt  om vanuit je volle potentie te kunnen LEVEN!


  • begeleiding bij het (dieper) herkennen en erkennen van je multidimensionaliteit. Je eigen oorspronkelijke essentie, je prachtig potentieel! Je hele bestaansgeschiedenis ligt besloten in je DNA. Een onuitputtelijke bron om uit te tappen. Daar  in jouw eigen DNA ligt de sleutel. Met die sleutel openen we de deur naar de andere natuurrijken van Moeder Aarde en de liefdevolle sterrenvolkeren. Stap voor stap ga je op weg om je eenheidsbewustzijn terug te belichamen!  Een ontzettend boeiende reis. Ga je mee? 


  • begeleiding bij je transformatie, c.q. ascensie/descensie proces met behulp van hoogfrequente healingtools zoals bijvoorbeeld  ormus, reishi, lionsmane, cordyceps.


  • begeleiding rond het thema zelfdoding. Je bent zeer welkom voor liefdevolle en zorgvuldige begeleiding wanneer je het leven op deze planeet niet meer ziet zitten en gedachten aan zelfdoding hebt. Of eerder een poging daartoe hebt gedaan. Het blijkt vaak de niet gevoelde pijn te zijn die ons de weg in laat slaan richting zelfdoding. We gaan samen op zoek naar een mogelijk kantelpunt in jouw proces. We gaan kijken of we de neerwaartse spiraal van je isolement en je angst kunnen transformeren. Dus de schaduw omzetten naar licht (= bewustzijn). Dit proces van transformatie kan een onzegbaar mooie sleutel aanreiken om de deur naar nieuwe zingeving te openen. Dit kan uit een volkomen onverwachte hoek komen. Levensbeeïndiging hoeft niet de enige uitweg uit diepe zielenpijn te zijn ... ... . Familie en vrienden die dierbaren verloren hebben door zelf doding of dierbaren hebben die het leven niet meer zien zitten en handvaten zoeken, zijn ook zeer wekom!


Naast een sessie in de praktijk zijn er mogelijkheden voor:

  • telefonisch consult.
  • zoom online consult.


Uitwisseling (tarief):

  • sessie van een uur: €50,00.
  • sessie van anderhalf uur: €75,00.


Wanneer je eerst graag wilt weten of een sessie iets voor jou kan betekenen, kun je een afspraak maken voor een gratis ZOOM. Je kunt daarvoor het contact formulier op deze website invullen. Je kunt ook mailen of even bellen.