KORTE DROOMSESSIE.


Heb je een droom gehad die je bezig blijft houden? Voelt je droom als een belangrijke sleutel in het bewustzijnsproces waarbinnen je je bevindt? Blijft je droom vooralsnog een puzzel voor je?  Heb je even iemand nodig die met je meekijkt naar de kern die in je droom besloten ligt? Dan is dit misschien een mooie gelegenheid voor jou.


Dit is een kort, effectief, telefonisch of zoom begeleidingsmoment van een half uur.


We stappen je droom, c.q. visioen binnen en gaan samen concreet je droomsymboliek ontrafelen en de diepere boodschap belichten. Het kan je net dat zetje inzicht, bemoediging en vertrouwen in je groeiproces geven wat nodig is.


Tijdens dit begeleidingsmoment ontstaat er een verbinding tussen jouw en mijn hogere zelven en kunnen we putten uit onze hogere wijsheid. Dit betekent dat we aan de slag gaan op multidimensionaal gebied. Dat wil zeggen dat de droom belicht kan worden op verschillende niveaus. Zoals bijvoorbeeld het persoonlijkheidsniveau, ziele niveau en spirit niveau. Soms kunnen zich ook parallelle zelven aandienen die op dat moment belangrijk zijn voor je proces.


Je staat in je eigen meesterschap.


Er kan spontaan een stuk heling of een activatie van een nieuwe laag bewustzijn plaatsvinden. Dit kan sterk inzicht gevend zijn.


Dit gebeurt soms al voor het eigenlijke begeleidingsmoment. Ook in de periode na het begeleidngsmoment is er nog een stuk nazorg vanuit onze hogere zelven om de puntjes op de i te zetten.


Uitwisseling (tarief) is € 22,50 voor een half uur. 


Misschien tot ziens. En ondertussen ... ... droom ze!